torstai 4. helmikuuta 2010

Perfection

Esittelin maanantaina yhden unelma-asunnon Turusta. Nyt löysin (jos mahdollista) vielä ihanamman tapauksen! Voi kiitos nam. Sijainti on täydellinen (noin parin korttelin päässä nykyisestä asunnostamme), asunto on avara ja persoonallinen loft. 4.3 metrin huonekorkeuskaan ei haittaisi yhtään, ja korkeat ikkunat pitävät huolen siitä, että jokainen auringon säde löytää tiensä asuntoon. En kestä. Laitan kaikki mahdolliset lotot vetämään ja voisin kokeilla arpojakin. Niin ja pallon heittoa tivolissa tietty.

Kattokaa nyt:

 

 
Toi makuuhuone/ parvi on mun mielestä melkein parasta tässä asunnossa. Siis ihana! Neliöitä asunnossa on yhteensä 90 ja myyntihinta olisi 224 000e. Onhan se paljon mutta...elämä on.

Aina voi haaveilla. Onko muita asunto/ sisustuskuumeisia? :D

Kuvat täältä

7 kommenttia:

 1. Jos voisit lopettaa näiden asuntojen esittelyn, kun alkaa niin paljo pänniä, ettei oo varaa :D Ihana!! Todella kaunista ja omaan makuun sopiva sisustuskin :)

  VastaaPoista
 2. Ei tuo hinta minusta vielä mahdoton ole. Onhan se paljon, mutta niinkuin sanoit, elämä on. Kompromissiasuntoa on turha ostaa, koska jokainen muutto tuottaa tappiota. Sitäpaitsi tuota ei tarvitsisi rempata.. ja esimerkiksi keittiöremontti maksaa 1000-2000e metriltä! Kyllä reilun 200t kämpän kaksi ihmistä maksaa, kun molemmat vielä olette työllistävillä aloilla :)

  VastaaPoista
 3. No kyllähän tämä itsellekkin kelpaisi! :) Jo viime viikolla yritin tavoitella sitä 7miljoonaa lotosta, mutta eipä (taaskaan) tärpännyt! :D Itsekin selailin yksi päivä Turun kalleimpia asuntoja, ihan vain kiusatakseni itseäni. Ei ollut hyvä ajatus.

  VastaaPoista
 4. Cherry: Joo, pitäisi itsekin lopettaa toi asuntojen katselu kun harmittaa niin vietävästi ettei ole mahdollisuutta vielä ostaa omaa...:D Eli vuokralla mennään vielä parisen vuotta luultavasti...

  SaraStellar: Janne sanoi ihan samaa, että tollanen olisi alle kymmenessä vuodessa maksettu takaisin kun kaksi (työssäkäyvää) ihmistä olisi sitä maksamassa:)

  Jenni: Joo, kyllähän niitä lukaaleja tulee itsekin katseltua...Varsinkin hirvensalosta löytyy aika övereitä taloja...:P Itse en jotenkaan osaa edes kaivata sellaista, kun asuminen sellaisessa tuntuu niin mahdottomalta ja kaukaiselta.. Mutta joo, onhan ne "ihan" kivoja! :D

  VastaaPoista
 5. "Onko muita asunto/ sisustuskuumeisia? :D"

  NO NYT ON :D Että kiitos vaan...! ;)

  VastaaPoista
 6. On. Asunto kuumetta on. Koska oman asunnon todellinen katsominen ja etsiminen meinaisi sitä,että muutettaisiin mieheni kanssa yhteen..:) sen sitten saisi laittaa ja sisustaa mieluisekseen...

  VastaaPoista
 7. Daniela: Ei kestä kiittää, hihhi ;D

  Laura: Oooh..No uskon, että on hinkua muuttaa yhteen! Me sentään asutaan yhdessä (vuokralla) mutta oma kotikolo houkuttaa silti vaan..:) Lähinnä juuri siksi, että sen saisi rempata täysin mieleisekseen!

  VastaaPoista