keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Parempi päivä

Paistaahan se aurinko risukasaankin. Kulunut sanonta, mutta juuri sellainen olo oli tänään. Kun heräsin, aurinko paistoi kirkkaasti, pahasta olosta ei ollut tietoakaan (mitä nyt vähän heikotti) ja tilaamamme Guessin laukku oli saapunut postiin. Oikeastihan laukku on synttärilahja Jannelta, mutta sain ottaa sen heti käyttöön, eikä tarvinnut odotella. Postareiden kanssa laukun hinta oli 142e. Stokkalla samantapainen Guess Ontario laukku maksoi muistaakseni n. 180e, joten ihan kiva säästö. Mutta pidemmittä puheitta tässä kunnon kuvapläjäys laukusta ja vähän muustakin:)

Ja paketista paljastui...

Musta Guess Ontario laukku :)

Laukussa on myös irroitettava pidempi hihna, jos sitä haluaa käyttää olkalaukkuna. 

Kiitos Jantsu ihanasta synttärilahjasta!
(kun kuitenkin luet tämän;)

Tässä vielä pari kuvaa lompakostani, joka on ollut kovassa käytössä yli vuoden, 
mutta ei ole kulunut juuri ollenkaan. Guess rulettaa :)



Kevättä pukkaa, katsokaa vaikka:


Ilta-aurinko oli niin kaunis...Alkoi tehdä mieli sauvakävelylle Ruissaloon. Vielä kun olisi eväänä kuumaa kaakaota ja ruisleipää... Pakko mennä kyllä joku päivä!

Päivänasuna toimi pitkä neuletakki, yöpaita, leggarit ja villasukat. Actimellia on kulunut parin päivän aikana paljon!

Sellainen päivä tänään:) Mitäs tykkäsitte laukusta?

14 kommenttia:

  1. Mäkin olen tänään ihaillut kevättä ja aurinkoa, kuunnellut kuinka ikkunan takana lumi sulaa räystäältä. Mahtava fiilis tuli siitä.

    VastaaPoista
  2. ihana laukku :) Multa löytyy kanssa Guessin laukku ja pari lompakkoa, olen ollut todella tyytyväinen, ovat kyllä hintansa veroisia:) toisin kun ne pinnoitetut korut, erehdyin ostamaan yhden, kotona vasta rupesin asiaa tarkemmin tutkimaan ja palautin korun..Luulin sen siis olevan hopeaa..

    VastaaPoista
  3. Laura: Kuulostaa ihanalta:) Kuukauden päästä on kevät jo pitkällä! Tai no pitkällä ja pitkällä mutta..:D Kyllä se tulee!

    Anonyymi: Kiitos! <3 Hinta-laatusuhde on tosiaan hyvä! Ja jotenkin nuo yksityiskohdat ja kuosit ovat niin nättejä! :) Ai Guessin korut eivät ole hopeaa? :O Oho, no ei kauhean laadukkaita sitten. Se pintahan kuluu tosi nopeasti ja sitten korut eivät olekaan enää niin kauniita..

    VastaaPoista
  4. Tykkää tykkään! :) ihanan tyylikäs.

    VastaaPoista
  5. Kaunis, klassinen laukku!
    Täällä yksi ensikommentoija, joka odottaa innolla postausta OKL-opiskelusta. Aion itse hakea Turun yliopistoon nyt keväällä ja on kiva seurailla paikkakuntalaisen päivityksiä :-)

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva laukku :) Mulla on Guessin lompakko ja kello. Guessin laukuista kelpuuttaisin itselleni juuri ton tyylisen kun toi sun on. Inhoan niitä logokuoseja. :D

    VastaaPoista
  7. Emiliak: Yritän tehdä jo ensi viikolla! Mihin tiedekuntaan haet? Itse hain vuonna 2006 yht.kuntatieteelliseen ja OKL:ään! Kysy ihmeessä jos on jotain miten voin auttaa! :)

    Jenna: Guessin kellot on niin mageita! :)
    Mä taas kammoan niitä "timantti"logoja laukuissa..

    VastaaPoista
  8. Ai asut Martissa, meikä asustelee tuossa keltaisessa talossa joka näkyy tossa heti edessä :)

    VastaaPoista
  9. Kilbert: Eikä! :D No melkein naapureita ollaan sitten! Tuu morottaan jos näet meitsin joskus:)

    VastaaPoista
  10. Siis mitä, asutko sä/te martissa? :D mistäköhän päin tuo talo on, en tunnista yhtään :D Itsekin asun siis, sen "pyöreän" kulmatalon takana... ;D

    VastaaPoista
  11. Sofia: Asutaan joo! :) Tässä aika lähellä Martin kirkkoa, eli toisella puolella Marttia :D

    VastaaPoista
  12. Okei! Fun, saatetaan törmätä siis martinmyllyssä, vaikka en kyllä melkeen ikinä käy siellä, ihan riisto-kallis ruokakaupaksi ;>

    VastaaPoista
  13. Se on kyllä överikallis! Mutta toivottavasti törmäillään!! :)

    VastaaPoista