tiistai 2. helmikuuta 2010

Kirppistelyä ja kahvittelua

Eilen aloitin pitkästä aikaa aamuni tuoreella kahvilla. Täytyy sanoa, että päivä lähti ihan eri tavalla käyntiin! Tosi hyvä kahvinkeitin tuo OBH Nordican punainen King of Coffee. Janne ei ole ikinä tottunut juomaan kahvia, joten päätettiin aloittaa kahvikoulu. Tänään oli osa yksi, ja kahvina toimi Roberts Coffeen suklaakahvi suurella määrällä maitoa ja sokeria:) Omaan makuuni sekoitus oli ihan ällönmakea, mutta en viitsinyt ekaksi kahviksi mitään Euroshopperin sumppia tarjota. Siitä voisi jäädä traumat ja paha maku suuhun kokeneemmallekin kahvin litkijälle!

Kävin pitkästä aikaa myös kirpulla tänään. Oikeastaan voisi sanoa että tein tänään pitkästä aikaa yhtään mitään järkevää, nyt kun nenä ei vuoda kokoajan ja yskäkin alkaa olla ohi. Olin isin kanssa kiertelemässä Manhattanilta ja löysin tosi paljon kaikkea kivaa! Isi löysi yhden kauluspaidan, mutta hävitimme sen jonnekin! Ihan käsittämätöntä. Ei se kärryssä ainakaan enää kassojen kohdalla ollut. Jannelle ostin myös kauluspaidan, mutta se osoittautui liian pieneksi, harmi. Jannea on alkanut kiinnostaa siistit vaatteet nyt enemmän, kun työt lääkiksen valmennuskurssilla pian alkavat.

Tässä päivän löydöt kuvina:

Zaran paita 6.5e. Tämä tuntuu ihan silkiltä ja näyttä luonnollisesti paremmalta päällä kuin tuossa henkarilla roikkumassa.


Ginan pehmeä lörttöneule 3e

Vilan neule 4e. Koko on XS, mutta kangas joustaa tosi paljon.

Gantin kauluspaita 5e

Forever21 rento bolero 2e

Topshopin nahkasaappaat 12e (vasemman puolinen kenkä ei muuten ole rikki, vaikka näyttää siltä, jotain heijastuu siihen) Nämä ovat täydelliset jalassa!

Leivoin sunnuntaina mokkapaloja. Janne saa mokkatuotteista pian yliannostuksen :D

.   .   .

Tässä muuten vielä kuva noista Grimasin korostusväreistä, kun yksi lukija niistä kyseli :) Eli tosiaan molemmissa napeissa on valkoinen korostusväri, mutta toinen taittaa kultaan ja toinen viileään pinkkiin. Toivottavasti kuva selventää asiaa

Yksi nappi maksaa noin 7e ja kestää päivittäisessä (kohtuu)käytössä vuoden.
Ei kauhean pahan hintaisia siis.

Sellaista. Hauskaa tiistaita kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Mulla on tuo Vilan lepakkoneule koossa S ja se on pepusta liian iso ja valuu siis suoraksi aina.:( Koitin etsiä pienempää kokoa, mutta se oli loppuunmyyty kaikkialta!

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia oot tehny :) ja voi hitsi, tuo mokkapala näyttää niin herkulta, onneks saan vaan haaveila ku herkuton helmikuu menossa :D

    VastaaPoista