keskiviikko 26. elokuuta 2009

Tee-se-itse: Geelikynnet

Tilasin netistä geelikynsisetin, koska kyllästyin maksamaan huolloista 5oe/kerta. Lisäksi tykkään näpertämisestä, joten olen ollut ihan tyytyväinen ratkaisuun. Starter set maksoi postikuluineen 85e ja sisälsi kaiken tarvittavan. Kynsien tekeminen oli yllättävän helppoa, mutta saa nähdä kuinka kauan nämä pysyvät.

Aluksi tipit ovat hirveän pitkät. Itse halusin melko lyhyet kynnet, koska ne ovat käytännölliset. Tippejä piti siis lyhentää huomattavasti.

Viilatessa pölyä tuli paljon joten imurointi oli paikallaan. Tippien osia oli myös ympäri lattiaa.

Uunissa kynsiä pidettiin 2-3 minuuttia kerrallaan. Jos geeliä oli levinnyt kynsinauhojen päälle, ne saattoivat hieman kirvellä uunissa mutta ei pahasti.


Valmiit kynnet näyttävät Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, koska tein kynnet ekaa kertaa. Ensi kerralla tiedän tehdä muutamia juttuja toisin. Kynnet voi vielä lakata lopuksi, itse tein ranskalaisen manikyyrin.

8 kommenttia:

 1. Oi kun sulla näyttää olevan ihana blogi. Jäänkin ilolla seurailemaan :)
  Nuo kynnet näyttävät kyllä todella hyvältä:)

  VastaaPoista
 2. Mistä tilasit kynsipaketin? Todella hyvin olet onnistunut tekemään itsellesi!

  VastaaPoista
 3. Huuto.netistä, sellanen saksalainen mies myy niitä. postikuluineen 85e ja sai suomenkieliset ohjeetkin:) (normaalisti jos tilaa saksasta ei tuu ku saksalaiset ohjeet :/)

  VastaaPoista
 4. Jen: Voi kiitos Sinulla on myös tosi kiva blogi, eli samat sanat, jään seurailemaan:)

  VastaaPoista
 5. Nuo kynnet näyttää tosi hyviltä ensikertalaiselle :)

  VastaaPoista
 6. Miten on pysynyt? Mulla myös oma setti ja olen myös muutaman kerran ite laittanut. Minä törmään ongelmaan, että ne ei pysy kullolla vaan kynnen alle kertyy ilmaa ja sit ne irtoo, toki ne pysyy sen 3 viikkoa, mut sit pitää laittaa kokonaan alusta.

  VastaaPoista
 7. Tuon tipin ja oman kynnen rajan saa hyvin häivytettyä kastamalla vanupuikon asetoniin ja hieromalla sillä...

  VastaaPoista