lauantai 29. elokuuta 2009

I <3 my life (after all)Olimme äsken Jannen (poikaystäväni) kanssa iltakävelyllä ja mietimme miten hyvin meillä asiat oikeastaan on. Itse olen, myönnettäköön, aika pessimisti ja valitan turhan usein pienistä asioista. Aloin oikein listaamaan, mitä ihania asioita elämässäni on, ja niitä löytyikin melko paljon. Näitä ovat mm:

Ihanat ystävät + maailman paras poikaystävä

Rakastan ystäviäni ja olen kiitollinen siitä, että minulla on paljon kavereita ja muutama todella läheinen ystävä. Olen siinä mielessä "vaativa" ystävä, että haluan ystäväni olevan minulle rehellinen ja täysin oma itsensä. Mitään kulisseja on turha pitää yllä, tai joutuu tyytymään siihen, että pidän henkilöä korkeintaan tuttavana. Annan itsestäni paljon, ja haluan että yhdessä voidaan nauraa ja itkeä sekä ilot että surut.

Sukulaiset


Isäni on minulle todella läheinen ja auttaa aina kun tarvitsen. Erotessani Jannesta vuonna 2007 isille pystyin itkemään pahan olon ja hän auttoi minua rahallisesti niin paljon kuin pystyi. Isi käy usein meillä syömässä ja on myös Jannen kanssa todella läheinen. Parempaa isää en voisi kuvitella. Äidin kanssa olemme vähän etäisimmissä, mutta hyvissä väleissä. Muutkin sukulaiseni ovat todella hyviä tyyppejä.


Opiskelu

Kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 2005 ihan ok paperein. Hain vuonna 2006 opiskelemaan yliopistoon kahteen eri tiedekuntaan ja pääsin molempiin. Vaikka opiskelu on tuntunut puulta viime aikoina, minulla on kuitenkin hyvä itseluottamus mitä opiskeluun tulee. Nyt aloitan fysiikan sivuaineen mat.luonnontieteellisessä tiedekunnassa ja saattaa olla että lähden aika soitellen sotaan. Fysiikkaa olen lukenut viimeksi meinaan lukiossa. Silti uskon, että pystyn oppimaan asiat ja jos en niin so what! :)

Asunto


Itselleni on tärkeää, että koti on kauniin näköinen ja "toimiva". Muutimme vuoden vaihteessa nykyiseen asuntoomme ja olemme viihtyneet loistavasti. Myös asuntoalue on viihtyisä ja lähellä jokirantaa sekä melko lähellä keskustaa.

Kisut

Kaikki kaverini tietävät kuinka tärkeitä Nuti ja Puuma ovat minulle; vähän kuin karvaisia lapsia. Puuma on 12-vuotias ja ollut Jannella ennen kuin tapasimme, Nuti-vauva tuli taloon 2006 syksyllä. Molemmilla kissoilla on maailman ihanimmat luonteet ja Nuti on varmasti hassuin kissa ikinä! Nyt haluaisin kolmannen kissan, mutta se voisi olla liikaa, koska asumme kaksiossa. Myös minisian haluaisin jossain vaihessa.

. . .

Tässä oli ne asiat, jotka ensimmäisenä tuli mieleen. Pieniä kivoja asioita ovat mm. oma auto, liikunta, työpaikka yms. Ja vaikka aina kovasti valitan ulkonäöstäni ja "mikään ei ole hyvin", niin olen nykyään jo aika tyytyväinen siihen miltä näytän. Voisihan sitä paljon kamalammaltakin näyttää:) Mutta nämä ovat tietysti sellaisia pinnallisia juttuja, joilla ei loppujen lopuksi ole hirveästi tekemistä onnellisuuden kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti