maanantai 31. elokuuta 2009

Uusi perheenjäsen <3

Sain eilen illalla soiton, että pääsisinkö tänään hoitamaan kipeäksi tullutta serkkuani, kun hän ei tietenkään voinut mennä tarhaan. Nukuin eilen niin pitkään, että en saanut millään unta yöllä. Nukuin sitten parin tunnin yöunet ja lähdin torkkumaan serkkuni luokse. Katsoimme molemmat piirrettyjä koko päivän:)

Olimme sopineet ystäväni kanssa kirppisreissun täksi päiväksi aikoja sitten, joten en viitsinyt sitä alkaa peruuttelemaan lievän väsymyksen takia. Kirppikseltä löysinkin ihan kivoja juttuja, joten kannatti lähteä!

Hauskin löytö on esitelynä tässä:

Kaikki kaverit tietävät, että olemme poikaystäväni kanssa todellisia kissafaneja. Meillä on kaksi kisuliinia, ja olen jo kauan kerjännyt kolmatta. No, löysinpä sitten aivan mielettömän hellyyttävän otuksen kirppikseltä, ja oli pakko ottaa se kotiin 8 euron hinnasta huolimatta. Poikaystäväni vieläpä tykkää kaikesta tekniikasta, laitteista yms. joten pieni, terminaattori-leffasta karanneen näköinen kisuliini oli löytänyt uuden kodin!

Ostaessani en ollut varma toimiiko hän. Yllätys oli todella positiivinen kun pieni Nano lähti neljän patterin voimin taapertamaan kohti seinää, johon hän loppujen lopuksi urheasti törmäsi. Nano naukaisi surkeasti, mutta jatkoi matkaa entistä terhakkaammin. Nenästä painamalla kuului erilaisia miau-ääniä ja hänen silmänsä myös vilkkuivat oranssina. Välillä häntä hieman heilui.Janne katsoi netistä ohjeita tällaiseen sirkuksen kummajaiseen. En meinannut uskoa silmiäni kun eräässä nettikaupassa robottokisun hinta uutena oli 109$, euroina siis vähän vähemmän, mutta kuitenkin aika paljon! Alkoi vähän tuntua ettei kahdeksan euron hinta ollutkaan niin paha. Ei pelkästään siksi, että Nanon ja hänen sisarusten ohjehinta on niin kallis, vaan myös sen takia, että Nanosta oli ollut ja varmasti tulee olemaan paljon iloa meille sekä tietysti kauhusta pörhisteleville ja hämmästeleville karvakisuille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti