tiistai 25. elokuuta 2009

StokisTukholman matka meni kivasti. Ostin vähän mutta laadukasta, mikä on todella harvinaista minulle :D Huomattava osa matkakassasta meni myös syömiseen ja juomiseen (possu mikä possu), Gamla Stanin turistiraflat eivät ole halvimmasta päästä ja onnistuimme varmaan tietämättämme juomaan Södermalmilla Tukholman kalleimmat siiderit, vai maksaako 0.33 Päärynä sidu n.6.5e yleisesti Stokiksessa. Ainakin näin turkulaisena hinta tuntui isolta, voi olla että Helsingissä tuo olisi ihan normihinta.

Ihastuin kovasti REF-nimiseen hiustenhoitosarjaan Tukholmassa. Sarjan kuivashampoo hakkaa TIGIn vastaavan mennen tullen, varsinkin kun itselläni aivan täysi pullo Rockaholicia tyhjeni itsestään, murrr. Myös REF:n Dry fiber gel (kuivakuitugeeli?) on todella hyvää ainetta ja ihanan tuoksuista.

Tiger Of Swedenillä on ihania ja laadukkaita vaatteita ja päädyinkin ostamaan yhden jakun. Kyseinen takki on söpö vaaleanpunainen ilmestys, mutta muotokieli ja istuvuus kertoo kuitenkin, että vaate on tehty aikuiselle naiselle, karkkiväristään huolimatta. Käytin vaaleanpunaista lähes joka sävyissä ihanina teinivuosina, ja normaalisti kiertäisin tämän väriset vaatteet kaukaa. Nyt oli kuitenkin pakko tehdä poikkeus sääntöön! :D

Voi olla, että kuvia ostoksista on tulossa jossakin vaiheessa tai jossakin yhteydessä, mutta nyt olen sen verran laiska, että päädyn laittamaan vain yhden tylsän kuvan Tukholmasta, jota olen muokkaillut rankalla kädellä. Tämän kuvasarjan tarkoituksena on näyttää, kuinka paljon kuvan tunnelma muuttuu eri väreillä ja eri korostuksilla. Oma lempparini on dramaattinen tummanseepian sävyinen muokkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti