keskiviikko 26. elokuuta 2009

Kylppäri


Char from the city -blogissa oli postaus Charin yksiön pienehköstä kylppäristä. En voi kuin ihailla, miten viihtyisän kylpyhuoneen Char oli saanut aikaan. Värit olivat selkeät ja yksityiskohdat tarkkaan mietitty. Huumoriakin löytyi hauskasta mutta tyylikkäästä suihkuverhosta.


Asuntomme ehdoton häpeäpilkku on kylpyhuone, joka on pieni ja aika aneemisen näköinen. Peilikaappi on osittain ruosteessa, mutta emme ole viitsineet ostaa uutta, koska asumme tässä vuokralla. Olen yrittänyt kohottaa kylppärin kasvoja hieman, mutta vielä olisi paljon muutettavaa. Rahaa en ole viitsinyt tuhlata kylppäriin hirveästi, koska en saa siitä kuitenkaan "täydellistä", laadukkaat pyyhkeet ja hyväntuoksuiset saippuat saavat riittää. Ja eihän sitä loppujen lopuksi kylppärissä tule hirveästi hengattua.Alla olevassa kuvassa näkyvän vanhan puisen ja valkoiseksi maalatun pöydän löysimme roskalavalta. Minun piti hioa ja maalata se uudestaan, mutta laiskuus voitti ja pöytä päätyi kylppäriin sellaisenaan. Nyt olen alkanut jollakin kierolla tavalla jopa tykätä siitä, että pöytä on hieman "epäsiisti" ja viimeistelemätön. Maalia on lohkeillut ja myöskin valunut maalattaessa, mikä näkyy alla olevassa kuvassa.


Nyt pitäisi vielä hankkia jokin säilytyspaikka hiustuotteille, harjoille, vartalorasvoille yms, koska peilikaappi on täynnä. Luhta Homella on tosi kivan näkösiä valkoisia punottuja koreja (taitavat olla paperinarusta tehtyjä), täytyy varmaan mennä hankkimaan sellainen joku päivä:)

3 kommenttia:

  1. Voi kiitos. Toi on oikeesti maailman rumin vessa ja halusin edes jotain naisellista ja "ylellistä" sinne, joten ei muuta kuin siveltimet skumppalasiin ja pumpulilaput viinilasiin :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja totta, pientä luksusta arkeen tuo juuri tuollaiset naiselliset tavarat kuin skumppalasit :) ja tunnelma kohoaa kummasti ;)

    VastaaPoista