torstai 28. lokakuuta 2010

Vähän erilainen kirppis!

Olin tänään ystäväni Päivin ja Jannen kanssa Vares-kirppiksellä. Kyseessä ei siis varsinaisesti ollut kirpputori, vaan Vares-leffassa käytetyn puvuston, rekvisiitan ja muun oheistavaran myynti. Osaa vaatteista oli käytetty muutamassa kohtauksessa, osa oli aivan uusia. Oikeastaan tässä tapauksessa (kerran tai pari) käytetyt vaatteet houkuttelivat jopa enemmän; ne kun saattaisivat vilahtaa leffassa! Olisi hauskaa nähdä joku ostamistani vaatteista Anu Sinisalon tai iiihanan Antti Reinin päällä! Kaiken lisäksi olen lukenut lähes kaikki Reijo Mäen Vares-kirjat, joten voidaan sanoa että olen todellinen fani!;)


Kirpputori pidettiin jo toimintansa lopettaneen Pernon koulun tiloissa. Olen muuten kirjoittanut tuon koulun liikuntasalissa äidinkielen ja ruotsin, oma lukio kun oli silloin rempassa.


Vaatteet olivat esillä siististi rekeillä ja lajiteltuna teemoittain; miesten paidat, naisten paidat, miesten puvut, naisten takit, vyöt, huivit.. Vaatteiden laadukkuus yllätti minut todella. Merkit olivat suurimmaksi osaksi nimekkäämpiä merkkejä, kuten Esprit, YourFace, Replay, CK, Adidas, Reebok, Tom Tailor yms.. Muutamia H&M:n, Zaran ja Vilan vaatteita oli myös. Kokoja oli laidasta laitaan, niinkuin tietysti näyttelijöitäkin.

Ostin Adidaksen juoksupuvun+topin, Espritin pikkumustan, YourFacen silkkisen kauluspaidan, Jannelle kaksi pitkähihaista paitaa sekä retrolampun keittiöön. Tästä kaikesta maksoin 50e, joten ei paha! Päivi osti pari nahkatakkia, armeijatakin tee-paitoja, Leen farkut ja paljon muuta ja rahaa meni hänellä 130e. Kaiken kaikkiaan todella laadukkaita ja vähänkäytettyjä vaatteita puoli-ilmaiseksi!

Päpän uusi lamppu ja meidän lamppu. Parempaa kuvaa tulossa, lupaan!:)

Kirppiskierroksen jälkeen menimme vielä Luhdan ystävämyyntiin Manhattanille, ja siellähän oli vaikka mitä! Ostin tosi makean toppatakin (ovh 149e) sekä pussilakanan meidän parisänkyyn (ovh 82e) ja maksoin näistä yhteensä 90e, not bad! Yritän tehdä paremman postauksen uusista jutuista ensi viikolla, jos kiinnostaa?:)

Tämän kaiken jälkeen menimme vielä Myllyyn shoppailemaan uusia vaatteita Jannelle, ja Jack&Jonesista löytyikin ihan täydelliset farkut. Poikkeuksellisesti laitan nyt kuvaa niistä, koska Janne on hengaillut ne päällään ilman paitaa tässä koko illan ja en voinut olla kuvaamatta ;D
Housut eivät ole ihan perus farkkumatskua, vaan vähän "kovempaa" ja liukkaampaa, ja malli ei ole pilli, mutta kuitenkin tosi istuva. Sellaset ylilöysät on mun mielestä ihan kauheat (sori vaan)
Hintaa näillä oli 89e.


Tässä vielä tasapuolisuuden vuoksi mun asua eiliseltä sekä nassua:)

Päällä oli mm. wetlook-leggarit, nahkasaappaat, raitapaita, karvaliivi ja leopardihuivi.

Viikonloppu meneekin sitten messuilla... Katsotaan jos ehtisin jossain välissä postailemaankin! Ihanaa viikonloppua kuitenkin jo etukäteen! 

2 kommenttia:

  1. Voisitko joskus tehdä videopostauksen? Ihan niin että itse siinä näyt.. :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Hmmm..kai sitä voisi:)

    VastaaPoista