torstai 21. lokakuuta 2010

Kivaa Gina Tricotista

En muista koska olisin viimeksi shoppaillut kunnolla. Olen nykyään niin vaativa, että en osta vaatetta ellei se ole ihan täydellinen väriltään, materiaaliltaan, istuvuudeltaan ja tyyliltään. No, kuten ehkä moni nainen tietää, tällaisia vaatteita harvemmin kävelee vastaan, ja sitten kun niin tapahtuu, niin niitä ostetaankin varastoon monessa eri värissä. Nyt vaatekaappini alkaa kuitenkin tylsistyttämään ihan huolella. Huomista asuakin on illalla tosi tylsä suunnitella, kun samat lempparivaatteet ovat käytössä päivästä toiseen. Ne ovat sitäpaitsi jo ihan kulahtaneita ja vaan niin nähty.

Ajattelin mennä katsastamaan peruskaupat tänään, ennen kuin palkka tulee, en voi shoppailla hirveästi muualla.. Katselin Ginan nettisivuja, ja bongasin muutaman kokeilemisen arvoisen vaatekappaleen. Etenkin nuo löysähköt leggingsit viehättävät kovasti!


Arkivaatteita tarvitsisin, mutta jotenkin päädyn aina ostamaan "hienompia" vaatteita, jotenkin kummasti ne vaan houkuttavat enemmän. Ensi kuussa on kyllä muutamat juhlatkin tiedossa, joten olisi kiva löytää jotakin uutta niihin myös! Löytyisi nyt edes jotain kriteerini täyttävää :)

7 kommenttia:

 1. Juuri kävin Ginassa, ja en löytänyt sieltä vaatteen vaatetta jonka olisin voinut kaappiini kelpuuttaa. :D Ja niin odotin liikkeen avaamista ja siellä käymistä kun kaikki ovat kyseistä liikettä aina hehkuttaneet. Ehkäpä ensi kerralla sitten.

  VastaaPoista
 2. Laura: Ou nou, ei kuullosta lupaavalta.. Onneks siinä on tuttu ja turvallinen Hennes ihan vieressä :)

  VastaaPoista
 3. AAaapua, munkin on varmaan PAKKO käydä GT:ssä... :D nim. NOI LEGGINSIT, NEULE JA MEKKO MULLE. KIITOS.

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavan ihanaa ku oot taas innostunut kirjottelemaan kivoja juttujas näin useesti :) Tää on ihan yks mun lemppari blogi! Tuu esitteleen sitten mitä löysit :) Tääl niitä ois jopa mielenkiintosta nähdä mitä kelpuutit omaan kaappiisi, ku koko blogin sisältö ei tosiaan koostu shoppailusta halppiskaupoissa :)

  VastaaPoista
 5. Gravity: No älä!! kuvissa noi vaikuttaa täydellisiltä, joten pakko mennä kokeilemaan!!:P Janne inhoaa kaikkia perseestä lököttäviä housuja, joten sitä suuremmalla syyllä haluan noi vaippahousun näköset leggarit! x)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos IHANISTA sanoistasi! Piristit nyt kyllä niin paljon mun päivää! Esittelen ehdottomasti kaikki, mitä mukaan lähti! <3 Ja postauksia on varmasti tulossa tiuhaan tahtiin jatkossakin, mulla on nyt NIIIN paljon sanottavaa ;D

  VastaaPoista
 7. Anna, nauroin samalle tiedolle jo noita housuja kattoes. Jake olis kans inhonnu syvästi... Jone saa luvan rakastaa xD

  VastaaPoista