keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Sexy bitch, I love you!

Huomenta päivää!

Eilen tuli törsättyä oikein kunnolla. Kävin kampaajalla, ostin uudet nahkasaappaat talveksi, ja shoppailin illalla vielä Ikeassa. Esittelen nyt nuo ostamani saappaat, joihin olen todella tyytyväinen! Pohja on kumia (ei kopise, eikä ole liukas) ja varsi istuu pohkeesta täydellisesti! Ostopaikkana Nilson ja hinta 149e (cityshopparilla 20% alennusta, jonka jälkeen hinta noin 120e).

Pakko esitella vielä Askosta pari viikkoa sitten ostamani sohvatyyny. Kyseinen pehmo oli niin päättömän hauska, että oli pakko ostaa se piristämään muuten melko muodollista olohuoneen sisustustamme.

Valkoiselle pohjalle on ikäänkuin liidulla kirjoitettu teksti Sexy bitch, I love you! En olisi ihan heti kyllä uskonut Askosta löytäväni tällaista, mikä vaan lisää tyynyn hauskuutta :DIhanaa keskiviikkoa teille! Itse lähden Hulluille Päiville sekoittamaan päätäni lisää!

5 kommenttia:

 1. Love both of them!! Ihan mieletön toi tyyny, saako olla copycat? Paljon makso? :D

  Ja noi saappaat on täydelliset.

  VastaaPoista
 2. Gravity: Saa tietenkin <3 tyynyliina+tyyny oli yhteensä n.20e! Ja kiitos, tykkään itsekin paljon noista saappaista :)

  VastaaPoista
 3. Norppis: Kiitos! :D Toi on kyllä hauska!

  SaSo: Paljon kiitoksia! Mikäli etsii talvisaappaita, kannattaa käydä Nilsonissa. Puntaroin varmaan puoli tuntia, minkä parin kaikista ihanista saappaista ottaisin!

  VastaaPoista