lauantai 23. lokakuuta 2010

Tyttöjenilta!

Tämä päivä on mennyt aika pitkälti sängynpohjalla, mutta eilen oli niin hauskaa, ettei harmita yhtään! Joimme skumppaa, nautiskelimme juustoja ja viiniä ja tulipa glögikausikin korkattua. Kuuntelimme hyvää musaa ja paransimme maailmaa. Kyllä ystävät ovat sitten tärkeitä! Jatkoimme iltaa baarissa, ja neljän maissa tulin nakarin kautta kotiin.
Kiitos ihanasta illasta parhaat tytöt! <3

Dani oli mukana mainingeissä, ja oli muuten ainoa poika, joka kelpuutettiin viettämään tyttöjeniltaa kanssamme;)Yritän laittaa ensi viikolla asunnonesittelypostausta, vaikka kaikki ei olekaan vielä vimpan päälle valmista. Palan kuitenkin halusta kuulla mielipiteitänne uudesta sisustuksestamme, varsinkin makkari on aika hardcore:) Huomiseksi laitan Kissat ja sisustus -postauksen, joka on mulla valmiina, koska tein sen erääseen lehteen.

Nyt menen laittamaan pitsan uuniin ja hakemaan ison lasin limejaffaa. Hyvää lauantain jatkoa ihanat! Toivottavasti olette paremmassa hapessa kuin allekirjoittanut...:D

3 kommenttia:

 1. Glögi, kynttilät ja viini-illat...kuka ei vois muka tykätä syksystä...ainakin noiden edellä mainittujen asioiden takia jossei muutoin ;)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Puulavapöytäsi on siisti! Hyvä idea maalata lava valkoiseksi. Onko tuo osoittautunut käytössä toimivaksi (pyörineen?)?

  VastaaPoista
 3. Erinah: No älä muuta sano! :) Ja ihan kivaa kesän jälkeen vähän fiilistellä kynttilän valossa ja ei se kirpsakka ilmakaan niin kauheaa ole kun on ihanan lämpimät vaatteet (ja auto ja sauna! :D)

  Kotilo: Kiitoksia paljon! :) Se on ollut käytössä nyt melkein kaksi vuotta ja on kyllä osottautunut todella käteväksi! Pystyy siirtelemään ja miellyttää silmää edelleen:) Kuluja ei ollut kuin maali (n.5e spraymaali) lasilevy (25e) ja pyörät ikeasta:)
  Suosittelen lämpimästi! :)

  VastaaPoista