torstai 10. joulukuuta 2009

Mäkin halusin tehdä tän:) Kuvituksena toimii omakuvat vuosien varrelta.


1. Kolme viimeistä ostostani: Isille Mitä Missä Milloin -kirja joululahjaksi, Jannelle boxerit ja mulle hapsulaukku. Kaikki tänään Skanssissa shopattu.

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: Hmm...jaa-a...

3. Viimeksi googlasin: Enkelin eväspussin tuotteita :D Sain eilen Mansikkanappeja nimpparilahjaksi ja ne ovat ko. firman tuotteita:)


4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on ollut: Ihan sairaan korkeakorkoiset ylipolven saappaat n. 2kk sitten... Jalat tekee kuolemaa vähemmästäkin.

5. Käsilaukussani on: Lompakko, avaimet, kännykkä, buranaa, puuteri ja huulirasva ja sekalainen kasa kuitteja.
6. Suosikkikatuni koko maailmassa on: Hmmm... Tykkään kyllä ihan hirmuisesti tästä kadusta, jolla nyt asun. Kadun nimeä en viitsi sanoa, mutta Turussa jokirannassa förin lähellä se sijaitsee:)

8. Hienoin/kallein ostokseni on: Hmm..no varmaan toi 1300e maksanut telkkari.. Ei ainakaan muuta tule mieleen.


9. Olen riippuvainen: Facebookista ja vähän punaviinistä...

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: Rento, hauska joskus jopa tyylikäs :)



11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi: Stokka tai kirppis :D kummassakin on tavaraa laidasta laitaan.

12. En ole ikinä ostanut mitään: Kappahlista tai Haloselta.. En löydä noista kaupoista MITÄÄN.


13. Parhaat outlet-löydöt teen: Enpä hirveesti käy muutakuin Iittalan outletissa..

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin: Kate Mossin vaatteet


15. Seuraava suuri hankintani on: Hyvä suoristusrauta houkuttaisi...Sellainen, jolla saisi kikkuroita myös taiottua. Mutta ei tule kuuloonkaan, että maksaisin siitä 200e, nou nou. Pakko tyytyä tohon vanhaan ja "tavalliseen"

16. Tyyli-ikonini on: Ei oo sellasta. Kadulla bongailee mielenkiintoisia asuyhdistelmiä, samoin blogeista saa joskus inspistä.

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän: Siis ihan perus mustat korkkarit puuttuu!! Mulla oli, mutta hajos alle..

18. Unelmieni laukku on: Kyllä mä sen Vuittonin Speedy 30 ottaisin. Kiitos nam vaan.


19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun: Todella vaihtelevasti rahaa! Suurin osa rahoista kuluu sisustusjuttuihin.. Joskus ostan jotakin kallista, kuten UGGit.

20. Verkossa shoppailen mieluiten: En harrasta. Vain kynsitarvikkeita ostelen joskus, lähinnä huuto.netistä.

21. Suosikkimuotiblogini on: Hmmm.. Auroran henkarit varmaan. Todella mielenkiintoinen ja omanlainen tyyli tytöllä. Eikä jokainen vaatekappale ole hankittu Ginasta tai H&M:stä!

22. Olen kauneimmillani: Silloin kun olen saanut laittautua rauhassa. Kiva meikki ja hiukset tekevät paljon. Olen luonnostaan niin vaalea, että ripset ja kulmat eivät edes näy, jos en ole meikannut.

23. Makutuomarinani toimii: Minä, ja joskus kysyn poikaystävän mielipidettä. Kavereilla on ihan erilainen maku kuin mulla:D Usein kun ollaan shoppaamassa, totean kaverille että "Miks tää on niin ihana!" ja takaisin tulee että "JAA-A EN TOSIAAN TIEDÄ!" :D On ihan ok tunkea verskat nahkasaappaiden sisään, heittää karvaliivi päälle ja lähteä shoppaamaan.


24. Hiukseni ovat: Luonnostaan blondit ja tällä hetkellä aika huonossa kunnossa...

25. Toiveammattini on: Rakennekynsien tekijä, mutta kyllä mä ton opettajan tutkinnon haluan uloa. Sen jälkeen voin tehrä mitä vaan :) Kaupallinen ala kiinnostaa myös kovasti.


3 kommenttia:

  1. sulle sopii otsatukka!

    VastaaPoista
  2. HAHAHA toi kolmas kuva. aikas tyylikas :D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kiitos:) Itsellä on sellainen viha-rakkaussuhde otsikseen:D Kauhea laittaminen joka aamu ettei sojota joka suuntaan, mutta kun on nätisti laitettu niin on tosi kiva:)

    Sanni: Joo, se on kyllä vähän liian håt, mutta ajattelin nyt yhden tollasen eroottisemman kuvan itestäni laittaa ;D

    VastaaPoista