tiistai 1. joulukuuta 2009

Pimp my furniture

Löysimme kesällä jätelavalta todella nuhjuisia tuoleja. Tarvitsin kuitenkin yöpöydäksi jonkun tason, joten nappasimme tuolit mukaan. Kotona sprayasin toisen tuolin valkoiseksi, ja vain toisen siksi, että maali loppui kesken, kun maalailin enkeleitä samalla. Pitäisikin hakea maalia lisää että saataisiin toinenkin tuoli edustavamman näköiseksi. Nyt se on toiminut parveketuolina.

Tuolin muodonmuutos


Tämä viinilaatikko pitäisi saada hieman vaaleammaksi. Ihan mattavalkoiseksi en sitä halua, mutta kyseinen kellertävä väri ei miellytä. Laatikko toimii muuten tällä hetkellä kissanpetinä, vaikka lehtiloota siitä piti kyllä tulla..:)

Sitten päästäänkin poikaystäväni sukukalleuksiin (nojoo) eli siis aivan ihanan oranssinkeltaiseen (yöh) lipastoon. Itse lipasto on muotokieleltään kauniin pelkistettyä funkkista, mutta väri tökkii ja pahasti. Sain luvan maalata lipaston kiiltävän mustaksi, ja odottelen kovasti koska minulla olisi aikaa ruveta kyseiseen projektiin.


Tässä vielä pari kuvaa organisoidusta ja siististä työskentelystäni joulukorttien parissa, alapuolella näkyy muutamia valmiita kortteja. Askartelin eilen taas vähän:)


Tuunaatko sinä huonekaluja vai ostatko mieluummin valmiina?

7 kommenttia:

 1. Yleensä ostan huonekalutkin kirpparilta tai vastaavista paikoista. Esim. telkkaripöytinä ja kukkapöytänä mulla on kirpparilta ostetut Ikean Lack pöydät. Ne oli alunperin semmoset ruman muka puun väriset ja maalasin ne mustiksi. Sit mulla on työhuoneessa työpöytänä meijän ikivanha puinen pirttikalusto. Se oli perinteisesti just semmonen pehmeän kellertävän ruskea, mutta iskä sen mulle hioi ja maalasi ja lakkasi ja nyt se on tumman, hieman punertavan, ruskea ja kiiltävä, oikein kaunis ja enemmän mun tyyliin sopiva! Mulla on myös sängynpääty joka oli vaaleaa rottinkia, mutta sain siitä mielestäni kivan mustaksi kiiltäväksi maalaamalla, samoin kuin yhestä hyllyköstä. Ja tätä listaa vois jatkaa vaikka miten! :)

  VastaaPoista
 2. Maalaamalla pystyy kyllä tekemään ihmeitä! Ja kaikkea ihan hyvää tavaraakin ihmiset heittävät pois... Aina kun näkyy iltakävelyllä jätelava jossakin niin meitsi on ekana penkomassa:D Ja poikaystävä saa kantaa mun löydöt jostain kilometrejen päästä kotiin;D Joskus ollaan kyllä haettu auto avuksi.

  Pitäisikin tehdä taas kierros, ja katsoa mitä kivaa ihmiset joulusiivouksen ohessa heittävät pois. Kaupunginosassa, jossa asumme, asuu melko varakasta porukkaa, joten hyviä löytöjä voisi oikeasti tehdä! Muitakin kuin likaisia pöytiä ja tuoleja. Hmmm..pieni dyykkaaja minussa heräsi taas:D

  VastaaPoista
 3. Ooh, mahtava tuo viinilaatikko! Menisi kyllä ihan tuollaisenaankin! Ja nättejä kortteja! :) Itselläni olisi vino pino kaikenlaisia lehtiä, joista voisi leikellä joulu- ja talviaiheisia kuvia kortteja varten. Pitääkin oikeastaan leikata talteen ihan kaikki mahdolliset kuvat, sillä tuleehan noita kissanristiäisiä aina eteen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! <3

  Juu, itsekin leikkelen kuvia valmiiksi ja sitten lättään ne korttiin, ja tadaa - näin on itsetehty kortti syntynyt ;)

  VastaaPoista
 5. Vitsi, että maalilla saa muutosta aikaan, vau!
  Aivan ihania juttuja teillä.. toi laatikko ja lipasto <3 Niissä on niin paljon semmosta lämpöö, mitä ei uudesta tavarasta saa irti kuitenkaan.

  VastaaPoista
 6. Cherry: Kiitoksia! <3 Aika paljon kirppiksiltä ostetaan vanhaa ja sitten enemmän tai vähemmän vanhaa kunnioittaen niitä tuunaillaan:) Onpahan ainakin persoonallisia huonekaluja;D Sohvapöytä, jonka olen tehnyt Prisman roskiksista löydetyistä puisista "lavoista" on jakanut aika hyvin mielipiteitä, pitääpä laittaa muuten kuva siitä tänne jossakin vaiheessa!:)

  VastaaPoista
 7. Millasta spray maalia käytit tohon tuoliin?
  Meil on ton tyyppisiä ja olisi hyvä idea maalata ne. :)

  -S-

  VastaaPoista