tiistai 22. joulukuuta 2009

Ihana joulukaaos!

Olen varmaan vähän erikoinen, mutta tykkään jollain kierolla tavalla kiireestä ja pienestä stressistä. Joulun alla on ihanaa, kun näkee kavereita glögittelyn merkeissä, ostetaan ja vaihdetaan lahjat, hankitaan jouluruoat ja koristellaan koti. Kokoajan ollaan niin sanotusti menossa, jouluna sitten nautitaan ja löhöillään ansaitusti.

Eilen parhaalla ystävälläni Evalla oli synttärit, ja järkkäsin pienen kahvittelun meillä. Tai no, kaakaota me kyllä juotiin, kun meillä ei kahvinkeitintä tällä hetkellä edes ole. Ostin ihania mansikkadonitseja meille ja lahjaksi Eva sai Svea-pipon ja Kiroileva siili -pikkarit :D
On ihanaa, kun on tuntenut jonkun tosi kauan. Evan kanssa ollaan tunnettu 21 vuotta, ja Eva täytti nyt 22 vuotta.

Vaaleanpunainen Muumien Rakkaus-muki ja vaaleanpunaisia donitseja kullalle:)


Ja lahjapaketista paljastui...

Asuna itselläni oli eilen H&M:n "puhvihihatunika" ja uusi titiMadamin kettu-koru


Design-myyjäisistä lähti sunnuntaina mukaan titiMadamin kaulakorun lisäksi You Complete Me:n kyyhkyskorvikset. Minulta löytyy nilkasta myös kyyhkystatska.


Kun oltiin vietetty Evan synttäreitä, lähdimme poikaystäväni kanssa käymään ystäväpariskuntamme luona. Veimme tuliaisiksi maailman parhaita konvehteja (jos multa kysytään:) ja pullon jouluviiniä. Katsoimme joululeffan ja juttelimme mukavia ja söimme aivan ihania itsetehtyjä herkkuja! Myöhemmin illalla suuntasimme vielä toisen ystäväpariskunnan luokse viemään lahjoja.

. . .


Tänään kävimme viemässä Jannen pienille serkkupojille paketin ja samalla matkalla ostimme Skanssista vielä viimeiset joululahjat ja Cittarista jouluruoat. Minun piti tehdä rosolli itse, mutta ostimme suosiolla kotikeittiön herkullisen näköistä rosollia. Laatikot ostimme myös kotikeittiöstä, jotenkin tuntuu, että ne maistuvat kotoisemmilta kuin Saarioisen vastaavat.
Oma suosikkilaatikkoni on perunaloota. Nams!

Tein joulusiivouksen isin luona, ja löysin kaapeista kaikkia ihania nostalgia-joulukoristeita. Muutamat joulukoristeet toivat muistoja mieleen ajalta, jolloin vanhempani olivat vielä yhdessä, ja myös siltä ajalta kun asuimme isin kanssa kahdestaan ja vietimme joulua aina mamman luona. Mamma kuoli jouluna 2006.


...Ja mitään joululahjoja ei pitänyt ostaa, huoh... Kummasti niitä vaan on kertynyt. Suurin osa lahjoista on lapsille, jotka tietysti aina odottavat tavaralahjoja, ja pettyisivät jos eivät niitä saa. Myös lähimmille ystävilleni ja kisuille ostin paketit:)Tämä joululiina on tosi vanha, isi arveli, että se on ollut joulupöydässä jo hänen nuoruudessaan. Pöytäliinalla on paljon tunnearvoa, ja se päätyykin tänä jouluna meidän joulupöytään joulutunnelmaa luomaan.

Sympaattiset tonttukynttilät löytyivät myös isin kaapista. Muistan, kuinka pienenä en ikinä raaskinut polttaa näitä, taisin saada nämä Wanhan ajan joulumarkkinoilta aikoja sitten. Tänä jouluna ajattelin vihdoin polttaa nämä - jos raaskin ;)Loman kunniaksi olen nauttinut melkein joka ilta lasillisen punaviiniä. Se on ehdottomasti yksi paheistani. Tämän kertainen viini on todella voimakkaan makuista ja vuosikertaa 2002.

Loppuun vielä Danin jouluterveiset kaikille maailman kissoille.
Dani haluaa toivottaa lämmintä ja karvaista joulua! :)Enää pari yötä jouluun! :)

7 kommenttia:

 1. voi nuo korut on kyllä niin sulosia. :-)

  VastaaPoista
 2. Essi: Niin on joo..:) Ootko käyny titiMadamin sivuilla? http://www.titimadam.com/ Tuolla on kaikkea niiiiiiin ihanaa! :D

  VastaaPoista
 3. kte: Hehe, kiitos ;D En tiedä voinko sanoa että samoin, mutta ihanaa joulua haluan kuitenkin toivotella:)

  VastaaPoista
 4. Mitä, kyyhkytatuointi nilkassa? Niin mullakin :D 16-vuotiaana otettu :>

  VastaaPoista
 5. SaraStellar: Juu, kyllä vaan:) Otin noin vuosi sitten ja oon tykännyt. Nyt haluttais ottaa lisää :P

  VastaaPoista
 6. Möff, mäki haluan tuommosia koruja *__* mut oon aina jossain muualla kun on noi desingmyyjäiset!

  VastaaPoista