tiistai 15. joulukuuta 2009

Party party

Juhlin nykyään enää harvoin, eikä Turussa ole mielestäni ollut enää pitkään aikaan yökerhoa, jossa todella viihtyisin. Tykkään eniten trancesta ja housesta, joten perus seduloiden musiikit eivät oikein uppoa. Kävimme kaveriporukalla tsekkaamassa lauantaina Turun yöelämän uuden tulokkaan, Syke-nimisen yökerhon, joka soittaa vain ja ainoastaan tanssimusiikkia. Mikään istuskelubaari ei siis ole kyseessä - tai voihan siellä varmasti istuakin -mutta itse tanssin lähes kokoajan, koska musiikki oli vaan niin tajuttoman hyvää! Myös valoihin ja muuhun sisustukseen on selvästi panostettu, ja täytyy myöntää, että en ole ennen törmännyt baarissa mm. jättikokoisiin keinuihin! Tila oli avara, eikä sokkeloinen tai täynnä pieniä huoneita, mistä myös plussaa. Suosittelen!

Tässä muutamia nostalgiakuvia ajoilta, jolloin kävin paljon bileissä. Vuonna 2008 lähdimme Riikaan asti hyvien bileiden perässä, ja kyseinen Sensation White on ollut kyllä yksi parhaista keikoista ikinä! Soittamassa silloin olivat mm. David Guetta ja Fedde LeGrand.

DJ Tieston keikalla Helsingissä joulukuussa 2007

Milleniumeissa syksyllä 2007

Sensation White Riikassa kesällä 2008

Dresscode oli yllätys yllätys valkoinen, ja 14 000 valkoisiin pukeutunutta ihmistä
saivat kieltämättä pienet "mental hospital" -vibat :DNyt pitäisi varmaan lukea huomiseen tenttiin, mutta taidetaan kuitenkin poikaystävän kanssa kallistua leffailtaan. Jotenkin motivaatio hukassa (kumma kumma) kun joulukin on jo pian ja ja ja...:D

4 kommenttia:

 1. Hei saanko kysyä millä firmalla oot messu myyjänä? Oon itse Dynamitella promoottiri, niin olis kiva myös päästä messuille kokeilemaan tollasta hommaa! En vaan oo löytänyt sellastafirmaa joka buukkais messuille tytsyjä ja poikia!! :o

  - L

  VastaaPoista
 2. Mä oon promonnu mm. Trendi-lehteä, mutta nykyään lähinnä Yhtyneiden kuvalehtien lehtiä, mm. Anna, Deko jne.. Oon tykännyt kyllä kovasti ja mulle sopii toi provikkapalkka-systeemi hyvin, koska se motivoi myymään enemmän ja mitä enemmän myy, sitä parempi fiilis (ja tulos) on:) Työkaverit on myös tosi kivoja ja samanhenkisiä, ja messut on hauskoja tapahtumia!

  VastaaPoista
 3. Onko tuo uusi paikka avannut siis siihen, missä ennen oli The Club? :)

  Leena

  VastaaPoista
 4. Leena: On joo! Suosittelen testaamaan kun seuraavaksi suuntaa viihtelle! :)

  VastaaPoista