sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Tarvitaan: uudet rillit!

Tämän tyyliset rillit olisivat hakusessa


Olen jo kauan haaveillut uusista silmälaseista, vanhat alkavat jo kyllästyttää, ja ovat kohtalaisen kuluneetkin. Silmälasien ostamisessa pännii vaan se hinta. Ihan kuin mulla olisi tosta vaan laittaa 300-400e uusiin laseihin. Joulun jälkeen kuitenkin on tunnetusti alennusmyynnit, ja koska todella tarvisin jo uudet rillit, pitänee ehkä pistää rahaa palamaan näön vuoksi.

Ostin nykyiset rillini Stocmannilta keväällä 2007, ja olen tykännyt näistä tosi paljon! Sangat ovat mustat ja etuosa läpinäkyvää muovia. Sangoissa on vielä muutama "timantti" koristeena:) Netistä en uskalla laseja tilata, koska haluan ehdottomasti sovittaa kakkuloita naamaani. Joissakin nettikaupoissa on toki mahdollisuus tilata muutamat sangat kotiin, ja kokeilla niitä rauhassa, mutta jotenkin sekään ei houkuta. Yleensä sovitan muutamia kymmeniä rillejä ennen kuin löydän hyvännäköisen ja istuvan mallin.

Koska silmälasit ovat jokapäiväinen asuste, haluan niiden näyttävän hyviltä ja tietysti niiden pitää myös kestää kulutusta. Mielestäni edes jotenkin kohtuullinen hinta hyvistä silmälaseista on maksimissaan 300e, enempää en itse ainakaan suostu maksamaan (ellen löydä sitten joitakin ihan täydellisiä ja ylikalliita pokia)


Tässä kuva nykyisistä rilleistäni


Tässä kuvassa Punanaamiosta hankkimani "sihteeririllit" :)


Rillikärsä-kombo Tiimarista. Ei paranna näköä, mutta ulkonäköä sitäkin enemmän;)
(Okei, tää on oikeesti aika kamala kuva:D)


Millaiset rillit miellyttävät sinun silmääsi? :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköiset noi sun nykyiset lasit! Tietty vaihtelu virkistää mutta noissakaan ei tosiaan oo mitään vikaa :)

    VastaaPoista
  2. amf8: Kiitos! :) Juu, kyllä sitä vaihtelua kaipaa ja kun noi on niin kuluneetkin...sangat olivat joskus kiiltävän mustat, ja nyt lähinnä sumean harmahkot.. Eikä ihme kun ovat kuitenkin jokapäiväisessä käytössä!:)

    VastaaPoista