maanantai 7. joulukuuta 2009

Lapsellinen päivä

Teen opiskelujeni ohessa kahta työtä, opiskelijalle kun ei rahaa kovin usein taivaasta tipahda. Työskentelen pääsääntöisesti messu- ja tapahtumamyyjänä Helsingissä, mutta noin kerran viikossa hoidan lapsia muutaman tunnin. Hoitolapseni ovat 6- ja 9-vuotiaat pojat. Haen nuoremman autolla eskarista yleensä neljän maissa, sitten syödään yhdessä ja tämän jälkeen heitän toisen poitsun futistreeneihin. Illalla syödään vielä puuroa, ja sen jälkeen onkin nassukoiden nukkumaanmenoaika. Yleensä he lukevat Aku Ankkaa tai Tinttiä itselleen iltasaduksi:)

Tykkään tosi paljon molemmista duuneistani. Periaatteessa kai lastenhoito on enemmän koulutustani vastaavaa työtä, mutta tunnen olevani ihan kotonani myös myyntialalla. Kauan harkitsin vaihtavani luokanopeopinnot kauppakorkeaan, mutta tällä hetkellä olen ihan iloinen että en jättänyt kasvatustieteitä kesken.

Tässä muutamia kuvatuksia päivästäni lastenhoitajana:

Tietokonepelit ovat tietysti ihan parasta ajanvietettä, jos pojilta kysytään

Annan askartelutekninen taidonnäyte, piti tehdä meinaan TOSI pelottava ovikyltti!

Eväät ja muuta ajankulua

Pihan kingi ja mun öö

Jänskää... Mieluummin leikkisin kyllä barbeilla...

Nawwe-puuwoa! Kerran sain valitukset nassikoilta, kun olin tehnyt puuron veteen

Aina yhtä hauska...

Muumt on kuulemma ihan homoja, mutta kyllä vaan leikkihuoneen kunniapaikalta löytyy muumitaloa kummasti muistuttava hökötys. Naamari sen sijaan on just kuul,
siis ihan sigamagee.


Eläinkirjan lukua

Kivaa, jos joku pystyy nauttimaan kesästä tässä räntäsateessa...

Erilainen päivän asu -kuva ;)


Huomenna olisi taas lastenhoitoa luvassa, vietetään varmaan pikkujouluja:)
(= riidellään kuka saa sytyttää kynttilän, syödään pipareita niin paljon että tulee oksuolo ja lauletaan joululauluja pilasanoilla)

2 kommenttia:

  1. Mä lopetin just työt koska en viihtynyt siellä yhtään ja kävi liian rankaksi. Haaveilenkin keväällä pääseväni ihanaan perheeseen vahtimaan lapsia :) Lasten kanssa sitä ei aina edes muista tekevänsä työtä

    VastaaPoista
  2. löysin blogisi aika vasta:) vaikuttaa tosi järkevältä ja mielenkintoiselta::)

    VastaaPoista