torstai 3. joulukuuta 2009

Kirppislöytöjä

Olen kierrellyt kirppiksellä ahkerasti tällä viikolla. Eilen löytyi mm. joulukuusi ja jouluvaloja, mutta olen toki muutakin löytänyt:) Ihan ekana esittelen mielestäni huippulöydön, Palmrothin mustat nahkasaappaat 5e. Saappaat näyttävät käyttämättömiltä ja ovat älyttömän hyvät jalassa! Omat Janita-saappaani hajoavat pian käsiin (tai no jalkoihin) joten nämä kävelivät vastaan juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa!



Löysin Manhattanin kirpulta (josta myös saappaat ovat) ihanan taulun, jonka joku lahjakas taiteilijan alku lienee maalannut. Hintaa oli vain 8e, ja värit ovat vielä ihanemmat kuin kuvassa näkyy. Vaikka taulu on periaatteessa mustavalkoinen, sieltä puskee esiin myös pastellisävyjä oikeassa valossa. Taulua katsoessa tulee mieleen monta tarinaa kuvan istuvalle naiselle.

Tässä vielä tämänpäivän löytö, korkkarit 1e. En ole vielä päättänyt ovatko nämä ihanat vai ihanan kamalat, mutta en jäänyt pähkäilemään kun kirppis oli menossa kiinni ja hintakin oli siedettävä. Jos niitit olisivat hopeat, nämä olisivat täydelliset, mutta ehkä nuo (haalean) kullan värisetkin menee.. Korko on juuri sopiva kävelyyn (n. 4-5cm). Luultavasti kengät ovat aika vanhat ja merkki joku ulkomaalainen. Ihanaa, ei ainakaan kävele samanlaisia heti vastaan jos päädyn nuo jonnekin julkiselle paikalle joskus laittamaan:)


Olen löytänyt herkullisia teelaatuja myös viime päivinä; tänään ostin Ruohonjuuresta luomuteelajitelmapakkauksen (kiva sana:D) ja eilen LIDListä vanilja rooibos -teetä. Myös kookosöljy lähti Ruohonjuuresta mukaan, koska on kuulemma hyvin monikäyttöistä; ainakin sitä voi käyttää leivontaan, vartalovoiteena ja deodoranttina.

Luomuteistä ekana maistoin suklaa rooibosta. Nams. Ripaus Santa Marian cacao & chili -maustetta ja makuelämys on täydellinen:)


Loppuun vielä tassuterveiset Danilta :)

6 kommenttia:

  1. Voi vitsi mitä kirppislöytöjä! Miks mä en löydä ikinä mitään!!! ;))

    VastaaPoista
  2. Älytön löytö nuo palmrothin kengät. :O

    kookosöljystä kannattaa googlailla lisää, se on ihme aine :)
    -chica

    VastaaPoista
  3. Kookosöljyä karppaajat laittavat kahvin ja teen sekaan että saavat hyviä rasvahappoja :D

    Ootko koskaan käynyt Helsingissä Théhuoneella, Eerikinkadulla? Siellä on mahtava valikoima, luomulaatujakin löytyy, ja pienin myytävä määrä on laadusta riippuen 30-60g. Mä ostan kaiken teeni sieltä, viimeksi mm. pina colada rooibosia :D Tsiigaa teelista: www.thehuone.com/teelista.pdf

    VastaaPoista
  4. Jen: Sinne vaan penkomaan! Itsekään en noin neljä kertaa viidestä löydä mitään järkevää:)

    Chica: On joo! Onneksi se joku ei tajunnut laittaa huuto.nettiin, olisivat varmasti muillekin kelvanneet ja hinta noussut "hieman" :)Googletinkin tuosta kookosöljystä ja on tosiaan aika ihme aine! Lähinnä vain mielikuvitus rajana mihin voi käyttää :D

    SaraStellar: En ole!! Ja harmittaa niin vietävästi etten ole sinne pässyt! Kerran meinaan kun oltiin työmatkalla Hesassa, käveltiin sen ohi, ja tietysti se oli vielä kiinni (ennen kymmentä aamulla) :( Oltiin omppuhotellissa yötä, sekin muistaakseni Eerikinkadulla.

    VastaaPoista
  5. Mahtava löytö tuo saapaspari! Kävin itsekin kirpparilla viikonloppuna, siitä ehkä kirjoitankin kohta :)

    Niin ja ihan huippuja luomulöytöjäkin! Kookosöljy hiuslatvoissa on todella paljon huikeampi juttu, kuin silikonitipat! :)

    VastaaPoista
  6. Jee, kirjoita ihmeessä, kirppislöytöppostaukset on ihan parhaita! :)

    Juu, ajattelin kokeilla tuota kookosta hiuksiin, kun ensi vkloppuna varataan saunavuoro:) Nyt olen vaan levitellyt sitä kuiviin kohtiin iholle ja ehkä hieman maistellutkin (on muuten pirun hyvää:D) Kaloreitahan siinä on ihan hirmuisesti, mutta googlettamalla selvisi, että siitä huolimatta se saattaa vaikuttaa jopa laihduttavasti.. No, en sitä niin paljoa syö, että lihomaan pääsisi, mutta hyvää se on ja ilmeisesti terveellistä!

    VastaaPoista