lauantai 19. joulukuuta 2009

Jouluvaloja ja muuta mukavaa

Olimme eilen ystäväpariskunnan luona viettämässä iltaa ja huh heijatkaa että tuli nautittua viiniä, siideriä ja myöhemmin baarissa jopa shotteja. Oli kyllä älyttömän hauska ilta! Tänään on ollut aika voimaton olo jostain kumman syystä.. Huomenna on tiedossa kiva päivä, kun näen pitkästä aikaa ihanan ystäväni ja hänen lapsensa. Menemme yhdessä Design-joulumyyjäisiin. Myyjäisissä minua kiinnostaa erityisesti innovatiiviset ja "erilaiset" korut ja sisustustavarat. Esimerkiksi TitiMadamilla on todella tyylikkäitä koruja, joista joku varmasti lähtee mukaan. Jos mitenkään ehdin, niin myös kauneimpiin joululauluihin olisi huomenna tarkoitus mennä hakemaan joulumieltä.

Ihanaa kun ulkona on lunta! Ja kivaa kun ihmiset viitsivät panostaa jouluvaloihin ja koristeisiin, tulee ihana joulufilis kun käy iltakävelyllä. Meillä on jouluvaloja tosi paljon ja poikaystävä jotain mutisi, että kauhulla odottaa seuraavaa sähkölaskua. No, eivät ne yöllä ole päällä ja valot piristävät pimeänä aikana niin paljon, että niistä en kyllä suostu tinkimään! Tässä muutamia nappaamiani kuvia:)

"Jouluuupuuu on raaakennettuu.." Aito kuusi olisi ihana, mutta se roskastaa paljon,
ja kissat saattaisivat syödä neulasia, joten ostimme kirppikseltä muovisen.
Tänä vuonna joulukuusi sai oksilleen erilaisia ja eri
kokoisia hopeisia palloja.

Parvekkeella meillä on tällaiset jouluvalot. Koska asumme ns "kulmassa",
myös viereisen parvekkeen jouluvalot näkyvät meille kauniisti. Ikkunan kautta
heijastuu olohuoneessa olevat valot, jotka olen ripustanut (koriste)ikkunanpokan ympärille.


Näkymä makkarin ikkunasta. Lähes joka parvekkeella on jotakin koristusta:)

. . .

Älkää nyt pelästykö, meille ei ole tulossa viidettä kissaa, vaan kuvassa näkyvä söpöliini on saapuu huomenna Riihimäeltä asustamaan mun isän luokse. Kimberly on ystäväni kissa, mutta hän ei voi enää pitää pikkusta, joten tälle piti etsiä uusi koti. Lisäksi ystäväni voi käydä katsomassa Kimiä joskus, mikä ei välttämättä olisi mahdollista jos kisu menisi jollekin täysin vieraalle.



Tässä vielä loppuun piristykseksi ihana blogi, jonka löysin sattumalta. MY MILK TOOF -blogissa kaksi pientä maitohammasta seikkailee isossa maailmassa. Kuvat ovat tosi tarkkoja ja idea on ihanan järjetön mutta hauska. Lukijoita näyttäisi kommenttien perusteella olevan todella paljon, joten voi olla, että tämä on monelle jo ennestään tuttu blogi.

Hauskaa lauantai-iltaa kaikille ihanille!

5 kommenttia:

  1. Jouluvalot on niiiiiin kauniita! Niitä on mahtava ihastella vaikka iltakävelyllä pimeällä, kun melkein joka paikasta niitä löytyy. On vähän ikävä sitä nättiyttä :)

    Hehe, hauska blogi tosiaan. Vaatii kyllä paljon hommaa noiden kuvien ottaminen!

    VastaaPoista
  2. Cherry: Niin joo, siellä ulkomailla ei varmaan joulutunnelma ole ihan samanlainen...:) ja tossa blogissa on kyllä tosiaan nähty vaivaa!

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis kuusi teillä! :) Meillekin tulee tänä vuonna ensimmäistä kertaa muovikuusi,koiran takia..Olen vähän kauhuissani, koska rakastan yli kaiken aitoja, mutta kai siitä voi selvitä hengissä. :D

    VastaaPoista
  4. Oi, mikä ihanuus. Rakastuin!<3 Kissat on vaan jotain niin ihanaa...

    VastaaPoista
  5. Nanna: Heh, ihan sama juttu mulla, lapsena oli aina aito kuusi ja se tuoksu ja kaikki oli jotain ihanaa <3 Mutta kyllä toikin menettelee, vaikka eihän se ihan sama juttu ole...

    MouMou: Juu, söpöliini on:) Ja kuulemma pikkuprinsessa, tulee pinkki hiekkalootakin mukana :D

    VastaaPoista