keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Annan TOP 4: Pimeän talven piristäjät

Talvi on tunnetusti aika synkkää aikaa täällä Suomessa, ja varsinkin Turussa, jossa saadaan kaunis lumipeite ehkä pari kertaa talven aikana. Listasin minua päivittäin piristävät jutskat, jos joku vaikka saisi vinkkejä itselleen!

Tyrnihillo ja Berocca

Uskokaa tai älkää mutta yhdessä ruokalusikallisessa tyrnihilloa on samanverran vitamiineja kuin muutamassa isossa appelsiinissa! Tyrnihilloa voi syödä jugurtin ja murojen kanssa tai vaikka pannulla käytetyn vuohenjuuston kera, jos kulinaristisia elämyksiä kaipaa:)


Piikkimatto

Kauneus- ja terveysmessuilla meidän ständiä vastapäätä oli koju, jossa myytiin näitä Ruotsissa niin suosittuja piikkimattoja. Ovh oli hurjat 49e ja messutarjous 45e, mutta sain tingattua itselleni tällaisen kohtuu hyvällä hinnalla. Kotona kokeilin mattoa ja poikaystävä naureskeli vieressä, mutta kyllä hymy hyytyi kun hassun näköinen matto oikeasti toimi! Poikaystävä makoili seuraavana päivänä itsekin matolla ja melkein nukahti.


Wake Up -light

Talvella sängystä on tosi vaikeaa nousta kun on pimeää ja kylmää ja peiton alla ihanan lämpöistä. Meillä Philipsin Wake Up -light on toiminut hyvin. Valo on kirkas ja on kivaa herätä linnunlauluun. Ainakin kivempaa kuin kännykän herätyskelloon;)



Jouluvalot ja kynttilät

Olen hamstrannut kirppikseltä niin paljon jouluvaloja, että valinnanvaraa riittää. Tämäkin kuvassa näkyvä tähti löytyi eilen kirpulta kahdella eurolla. Tänään löysin meille kivan kuusen niinikään kirppikseltä ja nyt se odottaa koristelua, valot siinä jo on. On ihanaa käydä iltakävelyllä kun ihmiset ovat koristaneet ikkunoita ja pihoja niin kivasti!


Mikä sinua piristää talvella?

7 kommenttia:

  1. Moi, mulla on ihan samaa tyrnihilloa, ja siitä silmiin pisti heti ekana se sokeri.. mut ostin silti. Vakuuttivat myyjät, että vitamiinit on tallella :) Tosin tyrnit tulevat Virosta. (Jos oikein muistan.) Jotenkin mulle ei tuo hillo maistu oikeen, mutta tyrnirouhetta laitan mm. moniin smoothieihin.

    VastaaPoista
  2. Joo, sokeria siinä on vissiin aika lailla :/ Maistoin myös tyrnimehua messuilla, mutta se oli niin karvasta että irvistelin varmaan puoli tuntia :D Pitäisikin maistaa tuota tyrnirouhetta, vai onko se kovin karvasta?

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään ihan sokeroimattoman tyrnin mausta :) ja mä niin toivon että joulupukki tois mulle kirkasvalolampun! Ja tota mattoakin oon miettinyt. Kuulema vilkastuttaa verenkiertoa ainakin. Miten/mihin se on sulla toiminut?

    VastaaPoista
  4. amf8: Mua se on lähinnä rentouttanut..eli ehkä hieman ristiriitaista että se on "piristys"postauksessa:D Mutta tosiaan se pistelee selkää ja tuntuu sellaselta tosi jännältä. Ihan kun ne piikit pistelisi jotain akupisteitä ja tulee rento ja hyvä olo..hmm..tosi vaikea selittää:D

    VastaaPoista
  5. mä oon poiminut ja pakastanut tyrnimarjoja.. laitan aina muutaman tyrnimarjan muiden marjojen joukossa rahkan tai maustamattoman jogurtin sekaan.
    -chica

    VastaaPoista
  6. tuommoisen tähden saa tokmannillta eurolla

    VastaaPoista
  7. Chica: Nams, kuulostaa ihanan raikkaalta. Tosin itse laittaisin varmaan myös kasan sokeria perään kun muistaakseni tyrnit olivat melko karvaita tuossa muodossa:D

    Anonyymi: Auts..Ei niin hyvä löytö siis sittenkään:D

    VastaaPoista