tiistai 29. joulukuuta 2009

Kuvia asusta, asunnosta ja ale-löydöstä

Kävin tänään kiertelemässä alennusmyynneissä siinä toivossa, että jotakin oikeasti tarpeellista kävelisi vastaan. No, eipä niin tietenkään käynyt. Alerekit olivat täynnä toinen toistaan kamalampia lumppuja, joista vieläpä sai sähköiskun kun niihin kosti. Keinokuidut olivat siis hyvin edustettuna, enkä sellaisia nyt juuri niin paljon halua tai tarvitse, että olisin jaksanut jonottaa puoli tuntia sopituskoppiin. Ostin kuitenkin uusia legginsejä Ginasta, vanhat kun ovat kulahtaneita ja melkein kuluneet puhki. Niitä ei tarvitse sovitella onneksi. Vero Modasta löysin karvaliivin, johon ihastuin heti. (Karva)liivit ovat olleet syksystä asti mun heikko kohta, ensimmäisen yksilön löysin kirppikseltä ja se on vaan niin ihanan lämmin! Harmaa uutuus on mielestäni melkeenpä vielä ihanampi kuin vanha ruskeakarvainen:) Voi olla että karvaliivit ovat jo täysin out, mutta eipä se mun menoa haittaa.

Tämän näköisenä lähdin kaupungille (ja takaisin tulin ihan uitettuna koirana:D)


Äh, en saanut kunnon kuvaa korviksista. Ne ovat You Comlete Me:n kyyhkyset
ja aivan ihanat:)


Tässä uusi karvaliivini...

...ja tässä syksyllä ostettu hieman pidempi malli.

Olen ihastunut pirtsakoihin sitrustuotteisiin. Tänään ostin Stokkan herkusta tämän appelsiinimarmeladin, jota aion laittaa paahtoleivän päälle, jos tulee makeannälkä. Muumimukissa on sitruunatee hautumassa.


Tässä olisi vielä hieman kotikuvia. En muista olenko olohuoneesta kunnon kuvaa tänne blogiin laittanutkaan, mutta tältä täällä siis näyttää tällä hetkellä. Kuvassa näkyvä lipasto tosin saa pian kiiltävän mustan maalipeitteen. Tuo kellertävä väri ei oikein inspaa...



Mustasta sohvasta ei näy kuin pieni pala, mutta kuvailen sen tänne joskus myöhemmin:)


Oletko sinä löytänyt jotakin alennusmyynneistä?
Jos niin mitä?:)


sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Kuvia, kuvia..

Eräs lukija toivoi kuvia sihteeriteemabileistä, jotka olivat lokakuussa. Itseasiassa minun piti kuvia laittaakin, mutta jotenkin se sitten jäi kun loka-marraskuussa oli kokoajan kauhea kiire koulussa ja paljon töitäkin. Tässä tulee kuvapläjäys ensin sihteerikekkereistä ja sitten tyttöjen pikkujouluista. Kuvia ei ole hirveän paljon, koska suuri osa kuvista on hieman ehh...julkaisukelvottomia. Alkoholilla saattaa olla vaikutusta asiaan;D

(En ole kysynyt kavereiltani, haluavatko he naamaansa blogiini näkyviin niin blurrasin varmuuden vuoksi tytyjen kasvot)

Sexy bitch


No joo, olisin mä oman naamanikin voinut sumentaa, sen verran kamala kännikuva...:D


Pikkujouluilua meillä


Ihanat ja kauniit tyttöni

Mallipose



Tässä vielä kuva ihan normibiletysillasta lokakuulta samaisten tyttöjen kanssa.


Olen erittäin onnellinen, että omistan näin ihania ystäviä. Olette rakkaita, mutta senhän te varmasti tiesittekin <3

lauantai 26. joulukuuta 2009

Joululahjoja ja joulun viettoa


Nyt on joulua vietetty melkein kolme päivää, ja täytyy myöntää, että huomenna ei jouluruoat enää menisi alas. Aattona söimme jouluherkkuja kotona, kävimme kirkossa ja hautausmaalla sekä jouluajelulla. Eilen olimme sekä minun että Jannen sukulaisten luona syömässä ja kahvittelemassa. Kivaa oli, mutta nyt on ihan mukavaa olla välipäivät kotona ja ottaa rennosti.




Olin ihan kauhuissani, kuinka paljon ystävät ja sukulaiset olivat ostaneet lahjoja - niiden rinnalla omat lahjat tuntuivat ihan mitättömiltä. Olen todella kiitollinen ja otettu, vaikka tosiaan en mitään olisi tarvinnut! Kiitos siis kaikille ihanille ystäville ja sukulaisille!
Seuraavaksi pääsette kurkistamaan mitä paketeista löytyi.

4 kpl Iittalan kivituikkuja sävyssä mattakirkas...

..."pieni" talven selviytymispaketti jannen apteekkaritädiltä...

...aivan ihania AVONin tuotteita, mm. käsirasvaa, kasvonaamioita,
kuorintavoiteita sekä Lumene Natural Code kasvojenpesusetti...


...todella kaunis kaulakoru...

..Hativatti-muumimuki sekä kaunis vieraskirja...

...Forsman-teetä, Dumleja sekä kisuille herkkunappeja...


..Finlaysonin pyyhkeitä 2kpl.


Tämän lisäksi sain jo syksyllä isältäni Philips Living Colours -lampun sekä rahaa noin 1000e. Janne puolestaan tilasi netistä minulle kynsitarvikkeita lahjaksi, mutta ne eivät ole vielä saapuneet.


Olen oikeasti ihan sanaton lahjojen määrästä!


Miten teidän joulunne sujui?

torstai 24. joulukuuta 2009

Hyvää Joulua!


Tänään ollaan viety viimeisetkin lahjat oikeille omistajille ja ostettu kaikki tarpeellinen sapuska joulupyhiksi. Olen myös koristellut kotia vielä vähän lisää ja leiponut pipareita. Ihanaa kun on joulu! Meillä ei ole ihmeempiä jouluperinteitä, yleensä ollaan käyty joulukirkossa, syöty hyvin, ja sen jälkeen viety kynttilät haudoille. No, taitaa meillä sitten kuitenkin olla muutamia jouluperinteitä :)


Eikös sellainen sanonta ole, että jos haluaa maitoa, ei tarvitse ostaa koko lehmää? Mä ikävöin ihan kauheesti kuusen tuoksua, mutta nyt meillä on tuo muovinen, eikä me oikeaa kuusta voida hommata käytännön syistä. Sain idean että voisin haluta ihan muutaman havuoksan kaivattua joulun tuoksua tuomaan. Tuomiokirkon vieressä myydään joulukuusia, jotka varmasti ovat kalleimmasta päästä Turun mittakaavassa. No, ajettiin sitten autolla sinne, ja keräsin maasta "roskia" eli pieniä kuusen oksia. En usko, että kenelläkään on sitä vastaan, että vähän siivosin ympäristöä. Tietysti metsästä olisi voinut mennä myös hakemaan, mutta ikävää katkoa oksia elävästä puusta - ihan kuin mä edes mihinkään pimeään metsään uskaltaisin mennä! :D
Nyt on ihana tuoksu kotona ja ovathan nuo oksat nätin näköisiäkin.

Tässä meidän joulumenyy:

Pääruoka:

- Lanttulaatikko
- Perunalaatikko
- Porkkanalaatikko
- Kinkku

- Keitetyt perunat

- Rosolli + kermavaahtokastike
- Kylmäsavulohta
- Rapumarinoitu silli

- Ranskalainen sipulisilli


- Punaviiniä
- Kotikaljaa


Jälkkäriksi:

- Pipareita
- Joulutorttuja


Eiköhän noilla pärjää pari päivää! Joulupäivänä mennään tosin syömään mun sedän ja hänen perheensä luokse ja käydään myös Jannen sukulaisia moikkaamassa. Niin joo, myös kissoille on tietysti jouluruokaa, ostettiin jotakin ylikallista gourmettia joulun kunniaksi :)


Loppukevennykseksi laitan vielä edellisyönä muokkaamani kuvan, oli vähän tylsää.
Mielestäni siitä tuli ihan kiva. Kuvassa on talvinen ja "kylmä" tunnelma, vaikka
itse kuva on otettu kesällä :)



Ihanaa ja rauhallista joulua!

tiistai 22. joulukuuta 2009

Ihana joulukaaos!

Olen varmaan vähän erikoinen, mutta tykkään jollain kierolla tavalla kiireestä ja pienestä stressistä. Joulun alla on ihanaa, kun näkee kavereita glögittelyn merkeissä, ostetaan ja vaihdetaan lahjat, hankitaan jouluruoat ja koristellaan koti. Kokoajan ollaan niin sanotusti menossa, jouluna sitten nautitaan ja löhöillään ansaitusti.

Eilen parhaalla ystävälläni Evalla oli synttärit, ja järkkäsin pienen kahvittelun meillä. Tai no, kaakaota me kyllä juotiin, kun meillä ei kahvinkeitintä tällä hetkellä edes ole. Ostin ihania mansikkadonitseja meille ja lahjaksi Eva sai Svea-pipon ja Kiroileva siili -pikkarit :D
On ihanaa, kun on tuntenut jonkun tosi kauan. Evan kanssa ollaan tunnettu 21 vuotta, ja Eva täytti nyt 22 vuotta.

Vaaleanpunainen Muumien Rakkaus-muki ja vaaleanpunaisia donitseja kullalle:)


Ja lahjapaketista paljastui...

Asuna itselläni oli eilen H&M:n "puhvihihatunika" ja uusi titiMadamin kettu-koru


Design-myyjäisistä lähti sunnuntaina mukaan titiMadamin kaulakorun lisäksi You Complete Me:n kyyhkyskorvikset. Minulta löytyy nilkasta myös kyyhkystatska.


Kun oltiin vietetty Evan synttäreitä, lähdimme poikaystäväni kanssa käymään ystäväpariskuntamme luona. Veimme tuliaisiksi maailman parhaita konvehteja (jos multa kysytään:) ja pullon jouluviiniä. Katsoimme joululeffan ja juttelimme mukavia ja söimme aivan ihania itsetehtyjä herkkuja! Myöhemmin illalla suuntasimme vielä toisen ystäväpariskunnan luokse viemään lahjoja.

. . .


Tänään kävimme viemässä Jannen pienille serkkupojille paketin ja samalla matkalla ostimme Skanssista vielä viimeiset joululahjat ja Cittarista jouluruoat. Minun piti tehdä rosolli itse, mutta ostimme suosiolla kotikeittiön herkullisen näköistä rosollia. Laatikot ostimme myös kotikeittiöstä, jotenkin tuntuu, että ne maistuvat kotoisemmilta kuin Saarioisen vastaavat.
Oma suosikkilaatikkoni on perunaloota. Nams!

Tein joulusiivouksen isin luona, ja löysin kaapeista kaikkia ihania nostalgia-joulukoristeita. Muutamat joulukoristeet toivat muistoja mieleen ajalta, jolloin vanhempani olivat vielä yhdessä, ja myös siltä ajalta kun asuimme isin kanssa kahdestaan ja vietimme joulua aina mamman luona. Mamma kuoli jouluna 2006.


...Ja mitään joululahjoja ei pitänyt ostaa, huoh... Kummasti niitä vaan on kertynyt. Suurin osa lahjoista on lapsille, jotka tietysti aina odottavat tavaralahjoja, ja pettyisivät jos eivät niitä saa. Myös lähimmille ystävilleni ja kisuille ostin paketit:)



Tämä joululiina on tosi vanha, isi arveli, että se on ollut joulupöydässä jo hänen nuoruudessaan. Pöytäliinalla on paljon tunnearvoa, ja se päätyykin tänä jouluna meidän joulupöytään joulutunnelmaa luomaan.

Sympaattiset tonttukynttilät löytyivät myös isin kaapista. Muistan, kuinka pienenä en ikinä raaskinut polttaa näitä, taisin saada nämä Wanhan ajan joulumarkkinoilta aikoja sitten. Tänä jouluna ajattelin vihdoin polttaa nämä - jos raaskin ;)



Loman kunniaksi olen nauttinut melkein joka ilta lasillisen punaviiniä. Se on ehdottomasti yksi paheistani. Tämän kertainen viini on todella voimakkaan makuista ja vuosikertaa 2002.

Loppuun vielä Danin jouluterveiset kaikille maailman kissoille.
Dani haluaa toivottaa lämmintä ja karvaista joulua! :)



Enää pari yötä jouluun! :)

lauantai 19. joulukuuta 2009

Jouluvaloja ja muuta mukavaa

Olimme eilen ystäväpariskunnan luona viettämässä iltaa ja huh heijatkaa että tuli nautittua viiniä, siideriä ja myöhemmin baarissa jopa shotteja. Oli kyllä älyttömän hauska ilta! Tänään on ollut aika voimaton olo jostain kumman syystä.. Huomenna on tiedossa kiva päivä, kun näen pitkästä aikaa ihanan ystäväni ja hänen lapsensa. Menemme yhdessä Design-joulumyyjäisiin. Myyjäisissä minua kiinnostaa erityisesti innovatiiviset ja "erilaiset" korut ja sisustustavarat. Esimerkiksi TitiMadamilla on todella tyylikkäitä koruja, joista joku varmasti lähtee mukaan. Jos mitenkään ehdin, niin myös kauneimpiin joululauluihin olisi huomenna tarkoitus mennä hakemaan joulumieltä.

Ihanaa kun ulkona on lunta! Ja kivaa kun ihmiset viitsivät panostaa jouluvaloihin ja koristeisiin, tulee ihana joulufilis kun käy iltakävelyllä. Meillä on jouluvaloja tosi paljon ja poikaystävä jotain mutisi, että kauhulla odottaa seuraavaa sähkölaskua. No, eivät ne yöllä ole päällä ja valot piristävät pimeänä aikana niin paljon, että niistä en kyllä suostu tinkimään! Tässä muutamia nappaamiani kuvia:)

"Jouluuupuuu on raaakennettuu.." Aito kuusi olisi ihana, mutta se roskastaa paljon,
ja kissat saattaisivat syödä neulasia, joten ostimme kirppikseltä muovisen.
Tänä vuonna joulukuusi sai oksilleen erilaisia ja eri
kokoisia hopeisia palloja.

Parvekkeella meillä on tällaiset jouluvalot. Koska asumme ns "kulmassa",
myös viereisen parvekkeen jouluvalot näkyvät meille kauniisti. Ikkunan kautta
heijastuu olohuoneessa olevat valot, jotka olen ripustanut (koriste)ikkunanpokan ympärille.


Näkymä makkarin ikkunasta. Lähes joka parvekkeella on jotakin koristusta:)

. . .

Älkää nyt pelästykö, meille ei ole tulossa viidettä kissaa, vaan kuvassa näkyvä söpöliini on saapuu huomenna Riihimäeltä asustamaan mun isän luokse. Kimberly on ystäväni kissa, mutta hän ei voi enää pitää pikkusta, joten tälle piti etsiä uusi koti. Lisäksi ystäväni voi käydä katsomassa Kimiä joskus, mikä ei välttämättä olisi mahdollista jos kisu menisi jollekin täysin vieraalle.



Tässä vielä loppuun piristykseksi ihana blogi, jonka löysin sattumalta. MY MILK TOOF -blogissa kaksi pientä maitohammasta seikkailee isossa maailmassa. Kuvat ovat tosi tarkkoja ja idea on ihanan järjetön mutta hauska. Lukijoita näyttäisi kommenttien perusteella olevan todella paljon, joten voi olla, että tämä on monelle jo ennestään tuttu blogi.

Hauskaa lauantai-iltaa kaikille ihanille!

torstai 17. joulukuuta 2009

Voi perhana tätä luomisen tuskaa..

...sanoi talonmies talviaamuna! Ehhehe. Ehhehe.

No joo. Otsikko viittaa oikeasti viime yöhön, jolloin en saanut unta, mutta puolikuntoisena en olisi jaksanut mitään tehdäkään. Aamuviiteen asti katsoin Liviltä Nätti nakuna -sarjaa, mutta sitten sain kuningasidean alkaa tuunaamaan kenkiäni! Kengät ovat muinainen kirppislöytö, ja mielestäni ne ovat jo kauan kaivanneet kohennusta. Luomisen tuskissani aloin sitten koristelemaan kenkiäni niiteillä, jotka myös ovat löytyneet kirpulta. Tässä siis uusin DIY-projektini vaihe vaiheelta.

Nämä kengät ovat siis noin vuoden takainen kirppislöytö. Hintaa oli huimat 4e, ja jalassa nämä ovat aivan ihanat. Ainoastaan hieman mummomainen ulkonäkö on välillä tympinyt, mutta olen kuitenkin käyttänyt näitä aika paljon. Kenkulit ovat suomalaiset ja aitoa nahkaa.

Tämä euron nahkavyö löytyi niinikään kirpulta aikoja sitten. Tiesin jo ostaessani, että itse vyötä en tule käyttämään, mutta niittejä voisin tarvita. Niinpä vyö lähti mukaani.

Niittien irrottaminen käy työstä, mutta veitsen avulla ne saa irrotettua melko
kivuttomasti (kunhan on varovainen).


Tässä pitkän pähkäilyn jälkeinen lopputulos. Niitit eivät menneet nahkasta läpi, joten jouduin laittamaan ne kenkien valmiiseen "koristeosaan", jossa on pehmeää mokkanahkaa.
Aluksi meinasin laittaa monta niittiä, sitten vain yhden ja lopuksi päädyin kahteen.
Itse olen lopputulokseen ihan tyytyväinen; kenkien ulkonäkö uudistui hieman,
mutta niitittely ei mennyt ihan överiksi.


Esittelen vielä toisen kirppis-niittilöydön, joka maksoi myös euron. Jos tuo olisi musta, se päätyisi satavarmasti käyttöön sellaisenaan, mutta valkoisena en tiedä... Ranteessa se on edestä päin kivan näköinen, kun näkyy vaan niitit, mutta mutta...hmmm...


Mitäs tykkäsitte tuunatuista kengistä?



Ps. Saa sanoa mielipiteen myös uudesta bannerista, jonka (luomisen) tuskissani myös väsäilin. Itse tykkään hirmuisesti. Tietynlainen puujalkahuumori on huvittanut minua kovasti viime aikoina. Joululoma taitaa tulla ihan oikeaan saumaan...