maanantai 28. kesäkuuta 2010

Vastauksia kysymyksiinne osa 1

Suosikkikahvilasi Turussa? Myös muista suosikkipaikoista olisi kiva kuulla :)
Suosikkikahvilani on tylsästi Hansan Arnolds. Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja ne herkut....nammmm. Kansanpuiston kahvila on ihana, mutta siellä harvemmin tulee käytyä. Jos haluan rentoutua kunnolla, lähden Ruissalon kansanpuistoon kahville ja pullalle:) Muita suosikkipaikkoja ovat näin kesällä jokilaivat ja kauppatori ja Ruissalossa tulee kyllä sauvakäveltyä usein... Jos menen ravintolaan syömään, suuntaan Thai&China Palaceen pääkirjaston viereen. Jos menen bilettämään viikolla, päädyn yleensä Marilyniin, viikonloppuisin taas Apolloon tai Börsiin.


olisi kiva kuulla vaikka miten olette poikaystävänne kanssa tavanneet, se ei kai ole tullut täällä vielä ilmi? 
Uskomatonta kyllä, olemme tavanneet lasten leikkipuistossa. Olin 15v ja Janne oli 17v. Janne oli tullut kaverinsa kanssa viettämään kesäpäivää pyöräreittinsä varrella olevaan leikkipuistoon, ja itse satuin asumaan samaisessa lähiössä. Aloimme juttelemaan, vaihdoimme numerot ja pian olimmekin jo Ruissalon sillan alla treffeillä... Patterihaan tarhassa siis virallisesti tämä romanssi alkoi..:D


Hmm.. miun netti ilmeisesti tilesti, kun yritin laittaa kommentin, mutta siis olisi mielenkiintosita tietää, kirjoitatko paperista päiväkirjaa? : ) 
En kirjoita, en jotenkin varmaan jaksaisi... Blogi toimii ikään kuin päiväkirjana, vaikka ei tietysti niin henkilökohtaisena:)


Millainen on ns. unelmatyylisi? :) Millaisiin vaatteisiin pukeutuisit, jos saisit valita ihan rajattomasti? 
Aloitetaan laukuista. Haluaisin Louis Vuittonin tai Mulberryn laukun peruslaukuksi. Kengiksi jotkut laadukkaat ballerinat, jotka olisivat hyvät jalassa. Muuten tyyli olisi varmasti aika samanlainen kuin se onkin; rento ja käytännöllinen mutta kuitenkin ihan kohtalaisen tyylikäs. Useat vaatteet olen ostanut kirpparilta ja ns. halpisliikkeistä kuten Gina, Vero Moda, Only, Zara, BikBok, Vila.. En tykkää olla liian laitetun näköinen, enkä tykkäisi, että merkit vilkkuisivat joka puolella, jos sellaisia vaatteita omistaisin.

Mikä sai sut alkujaan lähtemään bloggaamaan, ja miten se on muuttanu sun tyyliäs sen jälkeen? :) ois kiva vaikka nähdä jotain kuvia ajalta ennen blogia:):) 
Hmmm...monet tuttuni pitävät blogia (mm. Char, Cava, Coco, MouMou) ja varmasti sekin osaltaan innosti aloittamaan. Tyyli ei ole juurikaan muuttunut, ehkä mietin asukokonaisuuksia vähän tarkemmin. Katsotaan jos kehtaan jossain välissä heittää jonkin teiniaikaisen kuvan, siitä ajasta tyyli onneksi on muuttunut! :D


Jos voisit uudelleen valita jatko-opinnot, muuttaisitko mieltäsi? 
Todellakin. Hakisin kauppakorkeaan, en enää OKL:ään.

Oletko onnellinen elämässäsi tällä hetkellä?:) 
Tällä hetkellä kohtalaisen onnellinen. En mitenkään erityisen, vaikea kevät varmasti vaikuttaa mielialaani edelleen. Mutta kyllä välillä aina tuntuu että onhan tässä asiat aika hyvin, paljon huonomminkin voisivat olla.

Mikä on mielestäsi tärkein kauneudenhoito-ohje? 
Ehdottomasti se, että nukkuu hyvin ja tarpeeksi. Itse en ole nukkunut kunnolla vuosiin ja kärsin kamalista tummista silmänalusista. Myös se, että on sinut itsensä kanssa on aika tärkeää. Nämä eivät nyt sinänsä olleet kauneudenhoito-ohjeita, mutta....:)

To be continued...

1 kommentti:

  1. Turku on kyllä niin pieni paikka :) Vastaisin varmasti aika samantapaisesti Turkua koskeviin kysymyksiin, johtuen varmaan siitä, että ollaan samaa ikäluokkaa.

    Hae ihmeessä kauppakorkeaan, jos kiinnostaa. Itse luen markkinointia ja tykkäilen kovasti!

    Bertta

    VastaaPoista