sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Urbaani urheilija

Olen välineurheilija. En haluaisi myöntää sitä, mutta tykkään ostaa oheis-tavaraa, jos innostun jostakin asiasta. Nyt olen innostunut juoksemisesta, sauvakävely on toki myös edelleen sydäntä lähellä. (haukkukaa vaan dementiahiihtomummoksi! :D)

Perjantainen sauvailu oli todella epämiellyttävä kokemus. Ensinnäkin jouduin kävelemään olosuhteiden pakosta tässä kodin lähellä (en siis päässyt hurauttamaan autolla Ruissalon ihanille lenkkipoluille), toiseksi tajusin ettei takissani ole vetoketjullisia taskuja, jolloin kännykkä meinasi kokoajan pudota ja kolmanneksi kauhea jano yllätti kesken kaiken, eikä vesipulloa ollut mukana. Myös kännykän, eli radion, korvanapit olivat tosi epämiellyttävät, ne piti painaa aivoihin saakka, jotta pysyivät korvissa. Siltä ainakin tuntui.

Nyt voisin sanoa, että problem solved! Ostin ylikalliin juoksuvyön, jossa on kolme minipulloa vettä varten, sekä vetoketjullinen tasku kännykkää, avaimia ja muuta pientä sälää varten. Janne antoi minulle myös korvaystävällisemmät napit, joten nyt pitäisi suksi luistaa ihan eri tavalla :) Salomon-merkkinen juoksuvyö maksoi 30e, mutta koska lenkkeilen niin usein, perustelin itselleni sen olevan järkevä ostos.

Edessä on tasku kännykälle, takana kolme 200ml pulloa.

 Uusi paita (9.90 / Stadium) ja ei-niin-uudet Adidaksen juoksukengät.

Ikeasta ostin tänään tällasen lentolaukun, niin esitellään nyt sitten sekin.
Hintaa oli alennuksessa vain 45e ja sisällä on vielä erillinen läppärilaukku. 
Myös väri miellytti silmää :)

Annan herkkusalaatti, johon tulee jäävuorisalaattia, suolakurkkua, kurkkua, tomaattia, punasipulia, siemeniä, oliiveja ja krutonkeja. Kastikkeeksi valkosipuli tai kartanon, nam!

Jäätelöä hillolla ja muromyslillä, nam taas! :)

Nyt lähden kokeilemaan uutta juoksuvyötä! 
Löytyykö lukijoiden joukosta lenkkeilyyn (juoksemiseen tai kävelyyn) hurahtaneita?:)

5 kommenttia:

  1. Ui mikä salaatti! Namskis! :)

    Kyllä täälläkin aina perustellaan, ettei voi lähteä esim. juoksemaan, kun ei ole kunnon välineitä, mutta nyt on nekin, joten mitäs tässä vielä marisen ;) Kun saisi sen draivin päälle. Olen kyllä tällä hetkellä tosi innostunut kahvakuulista ja niillä saanut ihan hikeä pintaan. No, huono kunto kun on, niin paljon tarvitse ;) Mutta ne on sit tehokkaat!

    ps. ihana raitapaita!

    VastaaPoista
  2. Juuuh minä hurahdin lenkkeilyyn maaliskuussa. Nyt en ole päässyt lenkkipolulle polveni takia, mutta toivottavsti taas ensi viikolla :)

    VastaaPoista
  3. täälä löytyy yks innokas joka lenkkeilee melkein 100km viikossa ainakin :) toi juoksuvyö oli kyllä hyvä ostos ja tosi kätevä, pitäis itsekki käydä hakemassa tuollainen!:)

    VastaaPoista
  4. Cherry: Kiitos kivasta kommentistasi! <3 Kyllähän sitä itsekin keksii aina syitä miksi ei voi tehdä jotain vähänkin epämiellyttävää :D tänään oli patti-tilanne kun olisi pitänyt tehdä koulun rästijuttuja, niin juokseminen ja jopa siivoaminen tuntuivat houkuttavilta! :D täytyy yrittää repiä itsensä kyllä joka päivä lenkkeilemään, jos ulkona on vieläpä noin ihana ilma!!

    ja kiitos, tuo paita vaikuttaa tosi laadukkaalta ja näyttää kivalta! Oli edullinenkin, joten eikun Stadiumiin! ;)

    camomilla: Voi kuin kurja tilanne, toivottavasti polvesi paranee pian! Olisi kyllä hirveetä jos ei voisi harrastaa liikuntaa.. Itsellä varmaan pää räjähtäisi, liikunta kun on ihan paras keino purkaa stressiä ja ottaa aikaa omille ajatuksille:)

    Eerika: Oh my! Itsekin kun vetelis tuollaisia lenkkejä..:) Tällä hetkellä mun normikierros on n.7km, josta siis juoksen vain osan. Jos on sauvat mukana niin sitten tietty käppäilen koko lenkin. Pitäisi alkaa pidentää pikkuhiljaa omaa lenkkiä.

    Ekan käyttökerran jälkeen voin sanoa, että juoksuvyö toimi erittäin hyvin! Tietysti se hiosti jonkun verran, mutta ei mitenkään häiritsevästi:) Suosittelen ehdottomasti tuollaiselle himoliikkujalle!! :)

    VastaaPoista
  5. itse tykkään lenkkeillä, mutta olen vielä siinä vaiheessa että se lenkille lähtö on vaikeaa. vielä ei ole niin sanottua hurahtamista juoksuun tapahtunut :D (johtuu varmasti siitä, että toisinaan se on aikamoista tuskaa...) mutta ehkäpä uudet välineet auttaisivat asiaan ;)

    VastaaPoista