tiistai 8. kesäkuuta 2010

Astukaamme viidakkoon

Ostimme eilen Pörrille lahjaksi kiipeilypuun. Pörrille tärkeitä asioita ovat maisemien katseleminen, kiipeileminen ja toiset kissat. Vaikka pikkuisen peppu on edelleen kipeä hirveästä pudotuksesta, hän pystyy jo hieman kiipeilemään ja leikkimään muiden kissojen kanssa.

Meinasimme tilata Huuto.netistä kiipeilypuun, mutta menimme eilen käymään Lemmikkiasemalla, ja siellä oli niin ihana puu, että halusin ostaa sen! Se maksoi satasen enemmän kuin olin budjetoinut, mutta siitä on takuulla paljon iloa kaikille neljälle kissalle, ja myös minulle ja Jannelle, sillä nyt parvekkeellamme on vihdoin kaivattua vihreää.

En ole oikeasti ikinä nähnyt näin herkullista kiipeilypuuta! Pieni koala, joka tuli mukana oli viimeinen niitti; viidakkopuu oli saatava! Katsokaa itse, eikö ole ihana? :)

Dataan tällä hetkelläkin parvekkeella ja katselen kun kisut nukkuvat kiipeilypuussa. En osaa edes kertoa kuinka paljon noita pieniä karvapeppuja rakastan, mutta taidatte tietää jo kertomattakin;)

PS. Ostin tänään soutuveneen. Kyllä, luitte oikein! Nyt voidaan mennä Jannen kanssa soutelemaan aina kun halutaan. Miettikää, auringonlasku, tyyni meri, linnunlaulua, laineiden liplatusta...ja ehkä yksi siideri.. 
En muista olenko kertonut, että meidän perheellä on huvila Ruissalossa? 
No anyway, oma soutuvene on kiva lisä muutenkin kivaan paikkaan! :)

8 kommenttia:

 1. Kyllä on söpö puu! Kissatkin näköjään viihtyy :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten hauskaa kissoilla onkaan kun ne puuhaa tuolla!

  Soutuneve on jees - sillä voi treenatakin :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kiipeilypuukuvia!! Toi on aika sulonen pesä missä toi punanen kisuli lepuuttelee, vähän kuin riippumatto :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen kiipeilypuu, kyllä tuossa kelpaa kissojen kiipeillä :). itsekin haluaisin jossain vaiheessa tollaisen isomman kiipeilypuun kissoille, ehkä sellaisen joka on lattiasta kattoon asti. Ne vaan tuppaa olemaan vähän kalliimpia, niin ei ole ollut ihan vielä hankintalistalla.

  VastaaPoista
 5. Tuohan on kissojen paratiisi =) Varmasti minun kotikotona olevat kissatkin nauttisivat tuollaisesta täysin siemauksin, toinen kun on kova kiipeilemään puissa.

  VastaaPoista
 6. Kyllä kissat tuollaisesta puusta nauttii :)

  VastaaPoista
 7. Voi kun sulosia kissoja!
  Neljäs kuva on ehkä ihanin. ;)

  VastaaPoista