torstai 17. kesäkuuta 2010

Royal Wedding girls night out


Lauantaina on siis vihdoinkin ihkut Ruotsin kuninkaalliset häät. Täytyy sanoa, että itselleni häät eivät ole mikään vuoden kohokohta, mutta olihan sitä pakko kehittää kyseiselle päivälle jotakin oheistoimintaa;)

Kutsuin ihanat tytöt meille katsomaan häitä suorana lähetyksenä. Jokainen tuo mukanaa jotain ihkua, kuten skumppaa, mansikoita & kermavaahtoa, vaahtokarkkeja, suklaakakkua tai punkkua. Tarkoituksena olisi illan päätteksi lähteä vielä baariin, jos ei olla räjähdetty makean syömisestä. Jos löydän Tiimarista ostetun tiarani, saattaa se myös eksyä päähän jossakin vaiheessa iltaa.


Ystäväni oli muuten viime viikonloppuna kaverinsa naamiaisissa morsian. Tapasimme baarissa, ja voi sitä huomion määrää, jonka ystäväni keräsi - se ei toki ollut yllätys. Ilmaisia drinkkejä, parisuhdeneuvoja, ihmetteleviä katseita... Mutta hauskaa oli, ennen kaikkea omaahauskaa;)

Mites, aiotteko Te seurata kuninkaallisia häitä lauantaina?
Onko jopa jotain teemaan liittyviä suunnitelmia? :)


Nyt tää kattois vähän aikaa telkkua ja odottais yhtä miehekettä kotiin. Sen jälkeen lähdetään ajelemaan ja katselemaan taloja ja asuntoalueita sillä silmällä; missä päin sitä voisi mahdollisesti viihtyä ja mihin ei ainakaan halua muuttaa.

4 kommenttia:

 1. Todellakin katson häät, suorana! Ilmotin miehelle monta viikkoa sitten, että kaukosäädin pysyy tiukasti mun kädessä tuon spektaakkelin aikana. Pientä kuoharia pitää vielä ostaa, varmuuden vuoksi. Voi samalla fiilistellä sitä omaa hääpäivää, mikä meni ihan liian nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Mä olen oikeastaan kyllästynyt kaikkeen häähulinaan ja toivon vaan että ne olis nopsaan ohi että lehdet taas kirjoittaisi muustakin:D eli en aio katsoa, taidan olla vielä töissäkin siihen aikaan;D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä asunnon etsimiseen ja mukavaa viikonloppua! Itsekin aion katsoa huomenna häitä, vaikka oikeasti en edes ole mikään true monarkian kannattaja. :D ps. Nyt alkoi tehdä mieli mansikoita.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana blogi sulla. Eksyin tänne toisen blogin kautta, mutta lueskelin jo monen monta kirjoitusta läpi. Itseäni lämmittää erityisesti kissoken touhuilut kun itsellänikin on kaksi kattia. Jatka samaan malliin, musta sait vakkarinlukijan :)

  VastaaPoista