tiistai 15. kesäkuuta 2010

Uutta asuntoa etsimässä.. Ja ehkä muutenkin vähän hukassa.

Niinhän tässä nyt sitten kävi, että meidän unelma asunto lähtee alta, kun omistajat haluavat myydä sen. Tämä on vuokra-asumisen huonoja puolia, ja siihen on vaan tyydyttävä. Harmi, sillä tykkäämme tästä kodista ja sijainnista ihan älyttömästi!

Vaatimustasomme on kasvanut huimasti siitä, mihin joskus tyydyimme. Tavallinen 2h+k -pohja ei kiinnosta kumpaakaan, ja mieluummin ottaisimme vaikka kaksion kokoisen yksiön, kuin monta pientä huonetta. Keittiötä emme tarvitse, keittokomeroa vielä vähemmän. Asunnossa tulisi olla lasitettu parveke (Jannea ja kissoja varten;) sekä astianpesukone, sauna ei ole välttämätön mutta plussaa. Muovimattoja emme jaksa katsella, mieluummin vaihdamme sitten vaikka omakustanteisesti laminaatit.

Alueena paras olisi Martti - Majakkaranta - Itäinen keskusta - Luolavuori -akseli, ihan ydinkeskusta ahdistaa molempia ja autopaikkaa sieltä on pirun vaikea saada. Uittamo, Petrelius ja Ispoinen ovat alueina varmasti mukavia, mutta Jannen makuun vähän kaukana keskustasta. Vuokra saisi olla maksimissaan 750e/kk ja neliöitä yli 50.

Majakkarantaa iltavalaistuksessa

Arvatkaa vaan kuinka paljon näillä hakukriteereillä löytyy vapaita asuntoja? Ja vieläpä tuon hintaisia. No, muutama onneksi, mutta ei mitenkään liikaa. Huomenna menemme yhteen unelma-asunnon näyttöön, mutta saa nähdä särkyvätkö unelmat vai kasvaako innostus entisestään. Tässä asunnossa olisi kaikki edellä mainitut asiat kohdallaan ja vieläpä merinäköala ;)

Suuri ja mahtava Airiston Tähti, josta näkyy selkeällä säällä kuulemma Ahvenanmaalle asti..

Kaiken muun sotkun ja kiireen lisäksi etsimme siis nyt kuumeisesti asuntoa ja huomenna alkavat myös kesätyöt, hoidan kahta serkkupoikaani arkipäivisin. Tämän lisäksi paras kaverini erosi tänään miehestään ja lapsensa isästä, joten voi olla, että bloggaaminen jää taas vähemmälle... Toisaalta voi olla, että puran mahdollista vit..turhautumistani blogin puolella hyvinkin ahkeraan. Huomenna meillä on kriisikokous tyttöjen kesken ystäväni tilanteesta, juodaan viiniä, syödään fetasalaattia ja suklaata ja vaan parannetaan maailmaa. Kyllä te tiedätte. Vuosi 2010 tullaan muistamaan kaveripiirissä epäonnen vuotena - kauan!

Ihanaa alkuviikkoa teille päivieni piristäjille kuitenkin! <3

5 kommenttia:

 1. Varmasti joku kiva asunto löytyy. Ja pian voitte ostaa oman :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Airiston Tähti on kyllä komeannäköinen... varsinkin noin iltahämärässä. :) Toivottavasti löydätte mukavan kämpän!

  VastaaPoista
 3. Heh :) Tietäisin heti teille passelin omistusasunnon missä kustannukset menisivät alle rajan ja joka muutenkin osuisi kuvaukseen, mutta kun ei ole vuokra vaan omistus :/ Onnea kuitenkin asunnonmetsästykseen, kyllä se ihanuus sieltä löytyy!

  VastaaPoista
 4. Toivottelen onnea asunnon metsästykseen! Toivottavasti saatte paljon kivemman, kun on ikinä ollutkaan :) Ja voimia muihinkin asioihin. Elämässä sattuu ja tapahtuu..

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille todella piristävistä kommenteista..Kyllä se oikea asunto varmaan jossain vaiheessa tulee vastaan, tällä hetkellä ollaan käyty katsomassa lähinnä muovimattohelv*ttejä tai tyhmiä pohjaratkaisuja...Jos joku on ollutkin hyvä niin ainakaan siinä ei ole ollut lasitettua parveketta, ja en ikinä uskaltaisi päästää kissoja lasittamattomalle...:(

  VastaaPoista