tiistai 29. kesäkuuta 2010

Teini-annana

Siis niinQ nää on sit NiiN noloja!1

...Ei mutta oikeasti. Olenko näyttänyt oikeasti tuollaiselta 5-7 vuotta sitten ja vielä omasta vapaasta tahdostani? Erään lukijan pyynnöstä laitan kuvia ns. entisestä tyylistäni, joka on siis todellakin entinen. Mikä pahinta, olin mielestäni tuossa lookissani tosi cool ja håt. No joo, kuvat voivat puhua puolestaan. Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään...tai jotain..

Sisustustyyli ainakin on hiukan muuttunut...

Normi baarilook vuonna 2004

Diffuseglow oli kova sana..

Värilliset piilarit ja kaulapanta, jossa luki sexy ;)

Poseeraamista vuonna 2005

Tyylikkyys eli kultakauttaan vuosina 2005-2006

 Tässä kuvassa opiskelen jo yliopistolla, vuodelta 2006 tai 2007. Tyyli alkoi pikkuhiljaa muuttua, mutta toki bling bling oli vielä kova juttu.


Nyt ehkä ymmärrän paremmin niitä ihmisiä, jotka ovat eläneet 80-luvulla ja häpeävät silloista tyyliään. Onko joku voinut oikeasti elää teinivuodet tyylikkäänä, ilman yliampumista meikin, kampauksen tai vaatteiden (tai niiden puuttumisen) suhteen? No, ehkä joulupukki, eikö se ole käyttänyt samaa nuttua tyyliin syntymästään saakka? ;)

6 kommenttia:

 1. Anna-kulti, mä MUISTAN nää kuvat!;D

  t. Bam^Bi

  VastaaPoista
 2. MouMou: Iina, sitä mä vähän pelkäsinkin...xD ja silloin nää oli ihan vakavasti otettavia kuvia (omasta mielestä siis:D) oih,kultaiset galleria-ajat....

  VastaaPoista
 3. hihiii...ja tosiaan ei noista ajoista niin kovin kauaa ole, et en ihan heti kyllä oo valmis pukeutumaan esim. farkkuminiin ku siinä tuli vietettyä hyvin monta vuotta...farkkumini-leggarit yhdistelmään en näillänäkymin ikinä :D Mut hei! Noi on oikeesti ollu hienoja tollon! Ja oot ollu hotttt :)
  Tosta alimman kuvan mustasta paidasta mun tarvii viel kysyä että muistatko oliko se takaa sellanen avonainen(mä meinaan taisin joku aika haalia ton samaisen paidan kirpparilta :D)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Juu farkkumini lähestulkoon kaikissa väreissä ja ennenkaikkea kulutuksissa on ehdoton NOT mulle nykyään...Tulee heti niin teinimäinen olo :D Onneks nykyään on korkeavyötäröiset farkkushortsit, joskus varmaan niillekin naureskellaan ;D

  Juu, on avonainen selkä, tai siinä on sellasia kangassuikaleita jännästi, tuota paitaa voisin käyttää vieläkin jos vaan mahtuisi! Tykkäsin hirveästi tosta. Mistä kirppikseltä ostit muuten? Mulla oli linkkikirpulla kaverin kanssa pöytä pari kk sitten:) Muistaakseni myin tuonkin, vai myinkö sen jo aikaisemmin manhattanilla...hmmm...

  VastaaPoista
 5. Joo siin on sellaset pari kangassuikaletta selässä, oon käyttäny sitä pari kertaa ja on kyllä ihan kiva mun mielestä, oon pitäny mustaa pidempää toppia alla.
  Ostin sen Turusta sieltä en ikinä muista sen kirpparin nimee, mut on siel länsikeskusken takana...joku vanha telkkaritehdas ollu :)
  Manhattani on kyl ihan paras silti, tosin siel on musta tosi useesti ihan naurettavia hintoja pyynnissä ihmisillä...:/

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: No hitsi, se sun ei oo sit linkkikirpulta, se on meinaan Varissuon lähellä..:) Se taitaa olla Eurokirppis missä oot käynyt. Se on tosi iso kirppu, itsekin käyn kiertelemässä sen joskus, on vaan vähän kaukana meiltä päin:)

  VastaaPoista