maanantai 5. huhtikuuta 2010

Kaikkea kivaa!

Hyvää alkuviikkoa kaikille!

Ajattelin piristää itseäni ja teitä yhdellä yllätyksellä; nimittäin arvonnalla. Kerron illalla lisää, mutta tarkoituksena olisi arvonnan yhteydessä toteuttaa muutaman lukijankin toivoma videopostaus ja sitten vielä yksi kiva juttu. Olenpas nyt salaperäinen ;D Palkintona on mm. tämäntapaista:


Kävin äsken kirppiksellä ja löysin vaikka mitä ihania retrojuttuja! Jep, luitte oikein. Ostinkin muutaman ihanuuden, mutta en toki itselleni vaan ihanalle ystävälleni synttärilahjaksi. Ystäväni asuu wanhassa kivitalossa ja sisustuksessa on käytetty 60-luvun värejä, esineitä ja kankaita. Vaikka oma sisustukseni on melko modernia ja mustavalkoista, on suunnitelmissa ollut piristää kotia jollakin kivalla yksityiskohdalla... Kävelisipä sellainen vaan vastaan joskus, sitä odotellessa... Varsinkin keväisin vihreä, keltainen, oranssi ja kukkakuosit alkavat viehättää erityisen paljon!

Ostin muuten viime viikonloppuna puutarhamessuilta Everyday Designin paperikassitelineen. Kierrätämme tottakai sanomalehdet, ja rumat ja muodottomat paperikassit täynnä lehtiä levahtavat aina jossakin vaiheessa eteisen lattialle - jos ne eivät ole telineessä;) Paperikassitelineitä oli monta eri väriä, itse päädyin valkoiseen, vaikka musta ja metallinvärinenkin houkuttelivat. Paperikassin värin sai myös valita ja otin kirkkaanpunaisen. Kotona kuitenkin testasin vanhaa mustaa paperikassia telineeseen, ja se näytti paremmalta kuin punainen, joka joutui kaappiin odottamaan mustan repeämistä. Ei sekään varmaan kauhean kaukana ole..


Täytyy muuten sanoa, että juuri tällaiset arkipäivän design-tuotteet viehättävät itseäni kaikkein eniten. En tykkää koristeista, joilla ei ole muuta funktiota kuin vain näyttää kauniilta. Siinä ne sitten keräävät pölyä ja kissat pudottelevat niitä huvikseen (testattu on).

Asiasta kukkaruukkuun. Hehkutin joskus tammikuussa, että löysin kirpparilta ihanat mustat nilkkurit. No, nyt kävi niin, että löysin vielä täydellisemmät vastaavat, katsokaa vaikka!


Etualalla on uudet kenkulini, Zaran mokkanahkaiset nilkkurit ja takana H&M:n Divided-merkkiset nilkkurit. Zaran nilkkurit maksoivat 4.50e, ei paha! Ja ovat kohtalaisen hyvät jalassakin, tuli lauantaina baarissa testattua. Laitan nuo toiset nilkkurit tänään huutoon, ja lähtöhinnaksi ajattelin 4e. Harmi kun postarit kallistavat kenkiä niin paljon.. Tuon painoisille kengille ne ovat meinaan 8.50e, jos ei pysty noutamaan.


Loppuun vielä kuva "terveellisestä" lounaastani, jossa majoneesipohjaista kastiketta on varmasti enemmän kuin itse salaattia..Huoh.. Testaamme poikaystäväni kanssa Marlin herkkumehut ja kinastelemme, mikä on parasta. Tällä hetkellä appelsiini-mango on aika vahvoilla :)

Nyt alan tekemään matematiikan tehtäviä, sekä kehittelemään oppimispeliä alakoululaisille.
Palaillaan illalla!

2 kommenttia:

  1. Vital mehut <3___<3 Mä olen menettänyt sydämeni täysin karpalomehulle ja granaatti-omenalle!

    VastaaPoista
  2. Sofia: Noi on kaikki niin ihania!! Miksei Funlightit voi maistua noilta! :D No, ei voissakaan kauheasti kaloreita ole (varsinkin kun laimennan aina) mutta silti...:D

    VastaaPoista