lauantai 10. huhtikuuta 2010

Pikapostaus

Tänään menemme messuporukan kanssa katsomaan Turun kaupunginteatteriin näytelmän Parhaissakin perheissä. Toivottavasti on hyvä! Sen jälkeen jatkamme iltaa Turun yössä... Ainakin karaokea olisi tarkoitus päästä laulamaan Päpän kanssa.

Tässä pari kuvaa tältä viikolta. Äiti lähetti tuollaisen jättipaketin kaikkea kivaa mulle ja Jannelle, kun tietää, että on ollut surua johtuen erään läheisen sairastumisesta. Paljastan sen verran, että kyseessä on ns. henkinen sairaus, eli mitään kuolemanvaaraa ei ole. Mutta hirveän raskasta katsoa vierestä kun läheisen ihmisen maailma romahtaa ja hajoaa pieniksi sirpaleiksi. Tunnen itseni voimattomaksi, koska en osaa auttaa mitenkään. Yritetty on. Harhatilat ja pelot eivät ole kadonneet mihinkään, päinvastoin, ne ovat pahentuneet entisestään.

Paketissa oli mm. monta paria itsetehtyjä villasukkia, nannaa, sipsejä, beroccaa, kuorintavoiteita, käsirasvaa ja keittokirja.


Päivänasu torstailta, olen ihastunut noihin lörttöihin raitapaitoihin. Pörri vilkuttelee kaikille lukijoille ja toivottaa hyvät viikonloput

PS. Muistakaa osallistua arvontaan   
Ja kysymyksiä saa esittää vaikka ei arvontaan haluaisi osallistuakaan! :)

4 kommenttia:

  1. En oikein tiedä pitäiskö tänne jättää tämmönen :) vai tämmönen :(

    VastaaPoista
  2. Ihana äiti <3
    Paljon jaksamista, tosi kurja juttu :( Tuntee varmaan olevansa niin riittämätön..

    VastaaPoista