maanantai 12. huhtikuuta 2010

Senkin Hullut!

Siis voi plaah ja plööh sentään. Hulluilla Päivillä on vaikka mitä kivaa tavaraa ja mun tilin saldo näyttää nollaa. Opintotuki olisi kiva asia... Tai auttaisi edes hieman. Ja palkkakin tulee vasta kuun lopussa. Viimeiset roposet mulla menee huomenna kampaajalle. Varasin ajan viime viikolla, koska tämä pehko on ihan kamala! Ylikasvanut, hirveän värinen ja muutenkin hassu.

Joitakin Hullujen Päivien himotuksen kohteita listasin kuitenkin ylös. Ihan vaan omaksi kiusakseni. Jos joku (tai vaikka jotkut kaikki) osoittautuisi ihan ihan must-have ostokseksi niin ehkä voisin vähän lainata...


Trenssin tarvitsisin ihan tosissaan ja kivaa, että Burberryn täydellisyys on alessa keskiviikkona. No, se on alennuksenkin kanssa vielä lähes 300e, joten bye bye. Meinaan sovittaa tuota Vilan trenssiä perjantaina, vaikka eihän se ihan niin kiva ole kuin Burberryn. Perjantaina on pakko saada lounaaksi caesarsalaattia ravuilla! Nahkahanskani olen onnistunut ansiokkaasti hävittämään, joten sellaiset tarvitsen myös. Raitapaita näyttää jotenkin mukavalta eikä hintakaan ole paha. Kukkahuivi on täysi turhake, mutta ihana sellainen. Saa nähdä mitä tarttuu mukaan vai tarttuuko mitään! :)

Me dippailtiin Jannen kanssa äsken vihanneksia ja oli tosi hyvää! Nyt aletaan katsomaan sarjoja nettitelkusta ja otan ehkä kupposen teetä. Huomenna alkaa muuten Suomen huippumalli haussa! Odotan ihan sikana! Huomasin nelosen sivuilta, että yksi kilpailijoista on vanha tuttuni, Ira. Asuimme molemmat samassa lähiössä, Patterihaassa, ja olemme käyneet samaa koulua. Iralla on vähintään yhtä kaunis isosisko, joten olisivat voineet hakea vaikka molemmat ohjelmaan.

Janne ei kyllä tykkää tästä paljastuksesta, mutta hän odottaa vähintään yhtä paljon Huippiksen alkua kuin mä! Kuulostaa perverssiltä, I know.. Jannea kiinnostaa omien sanojensa mukaan ennen kaikkea kuvausvälineet, maskit, rekvisiitat yms. koska hän harrastaa valokuvaamista.. Mutta kai ne nätit tytötkin on ihan kiva lisä siihen;) Ja tietty se draama, tositeeveetä parhaimmillaan!

Tänään on muuten viimeinen päivä osallistua arvontaan, joten jos et vielä ole osallistunut niin klikkaa tästä!

Ihanaa ja aurinkoista alkuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. joo-o ei kyl oo huomannut mistään että tää janne osaisi kuvata yhtään mitään!turha alkaa yrittämään ammattilaiseksi kun on noviisi eikä osaa perusteita!

  VastaaPoista
 2. Itsekin katson Huippista juuri valokuvauksen ja maskeerauksien takia. En ole kiinnostunut siinä juurikaan itse malleista, draamasta enkä muodista vaan odotan aina juurikin niitä kuvauksia ja loppua jossa valmiit kuvat nähdään. Harmikseni tuota Suomen versiota en tule näkemään sillä nelosen nettitv ei toimi ulkomailla :/ Ja pakko tuohon edellisen anonyymin kommenttiin viitaten mainita etten itse valokuvaa (edes omista kameraa) enkä sillä saralla siis aio ammattilaiseksi vaikka tarkasti tekniikoita ja itse tekniikkaa seuraan. Visuaalisuus itsessään kiinnostaa eikä näin siis ole pakko tähdätä ammattilaiseksi vaikka ala kiinnostaisikin. Ja harjoittelemallahan ja osoittamalla kiinnostusta sitä oppii - millä muullakaan?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Oletko nähnyt yhtään Jannen ottamaa kuvaa?;) Nämä mun blogikuvat mä olen siis tietty itse ottanut.

  K.: Harmi ettet pysty seuraamaan Suomen huippista.. Ihan hyvää viihdettä ovat ainakin pari aikaisempaa kautta olleet. Ja on kyllä aina kiinnostavaa nähdä ne valmiit kuvat, kun tietää mitä kuvaukissa on tapahtunut ja se muodonmuutoksen ilman meikkiä ja meikin kanssa:)

  VastaaPoista
 4. aika hassua esittää noinkin kovia mielipiteitä anonyyminä

  VastaaPoista