sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Suklaapupuja oomme kaikki!

Minun pääsiäiseeni on kuulunut rentoutumista, biletystä ja ennen kaikkea herkkujen nauttimista. Ihana ystäväni oli leiponut meille tyttöjeniltaan maailman herkullisimman suklaakakun ja lisäksi Jannen äiti toi meille rasiallisen belgialaista suklaata. Suklaamunat tietysti oli hankittu jo ajat sitten ja pakkohan nekin oli mutustella;) Toinen ystäväni antoi minulle vielä synttärilahjan hieman myöhässä, ja mitäs muuta se sisälsikään kuin suklaakasvonaamion ja vihreäteesuklaata! Ihana lahja! <3 Kiitos Murre ja Eva vielä todella rentouttavasta päivästä!







Tänään otin uuden kännykkäni käyttöön ja kyllähän tällaisella tekniikan ihmelapsella on opettelemista uuden kännykän kanssa, huh. Kamera vaikuttaa oikein hyvältä ja tekstareiden kirjoittaminenkin sujuu tällä puhelimella helpommin kuin vanhalla. Muuta en sitten vielä osaakaan tehdä..

Nyt alan katselemaan nettitelkusta ohjelmia ja heitän aivot narikkaan (ai mitkä aivot..)
Ihanaa pääsiäisen jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ergh, meikäläinen täällä vaan koittaa kärvistellä ilman suklaita, että huomenna mahdun mekkooni kun sitä sovitellaan. Enspääsiäisenä sitten verojen kanssa takaisin :D

    VastaaPoista
  2. Heh, sulla on varmasti kyllä motivaatiota olla syömättä suklaata! :)

    VastaaPoista