torstai 22. lokakuuta 2009

Torstai

Heräsin tänään aivan naurettavan myöhään, klo 15, ja silti olisi tehnyt mieli jäädä nukkumaan. Ulkona satoi vettä, mutta oli pakko lähteä hoitamaan asioita, kuten viemään huutispaketteja postiin, cittariin ostamaan ruokaa ja kirjastoon palauttamaan kirjoja.

Halusin tehdä jotakin hyvää ruokaa päivän piristykseksi, ja päädyin lehtipihviin ja caesarsalaattiin lasillisella punaviiniä.


Ruoan jälkeen poltin tuoksukynttilöitä (suklaa, nams) ja luin lehtiä, joita tuli tänään peräti kolme kappaletta. Lemppari näistä on Trendi, joka näyttää kannen parusteella hieman uudistuneelta.


Katsoin Muodin huipulle -ohjelman makkarilta ja silittelin Danielia, meidän toista sijaiskotikissaa. Dani saapui meille tiistaina ja on aivan ihana pieni sylivauva!


Tässä kuvat vielä uusista sisustusjutskista, meinaan kissaystävällisestä tekoviherkasvista ja kirppikseltä löytyneestä "vintage"kyltistä. Toi teksti sopii niiiin mun keittiöön! :D Tekokukkeli maksoi 13.90e Kodin ykkösessä ja kyltti kustansi 4e.

. . .


Tällaista tänään. Huomenna menen ystäväni kanssa kaupungille shoppailemaan ja illalla olisi tarkoitus viettää leffailta poikaystävän kaverin ja hänen vaimonsa luona. Lauantaina on sitten ystäväni synttäri/teemabileet! :)

6 kommenttia:

  1. Oi, ruoka näyttää hyvältä, lehtiä tekis heti mieli lukemaan (menaiset <3) ja uudet ostokset on ylisuloset! Ihanaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana toi keittön kyltti :) Ja tykkään kovasti noista Iittalan Kivi tuikkukupeista, pitäs ruveta itellekki ostamaan niitä pikku Aaltojen lisäks :)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää jälleen :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköstä ruokaa ja kiva toi kyltti:) Eksyin ekaa kertaa sun blogiin ja luin ton lopun "poikaystävän vaimon luo viettään leffailtaa.." olin kyllä yhtenä kysymysmerkkinä hetken:D:D

    VastaaPoista
  5. Cherry: kiitos <3

    sups: joo, oon ihan in löööv noihin kivituikkuihin :D poikaystävä nauraa, kun melkeen 20 kpl löytyy ja vielä haluaisin lisää kaikkia ihania värejä :)

    A: <3

    Anonyymi: Hahha:D Joo, "meillä on tällanen vähän erilainen suhde.." xD

    VastaaPoista
  6. Eikä, mun on pakko saada tollanen samanlainen kyltti - ihan mainio!! :DD Toivottavasti tulee joskus vastaan jossain :)

    VastaaPoista