torstai 15. lokakuuta 2009

Haastetta kerrakseen

Mulla on monia huonoja tapoja, jotka aina ajattelen korjaavani huomenna. Aina huomenna. Listaan nämä minua itseäni ja myös muutamia läheisiäni ärsyttävät tavat, ja yritän todella tehdä parhaani, että saisin mahdollisimman monta epäkohtaa korjattua.

1. Uni. Nukun todella epäsäännöllisen pituisia yöunia, ja tykkään puuhastella kaikkea mahdollista öisin. Viime yönä menin nukkumaan neljän jälkeen, ja nukahdin vasta klo 7 maissa:( Heräsin sitten iloisesti hieman ennen klo 16, ja totesin, että tämä päivä oli aika pitkälti tässä.

2. Ruoka. Tykkään herkutella, ja syödä kahvin kanssa aina jotakin makeaa (vaikka sitten pieni suklaapatukka). Syön epäsäännölliseen aikaan ja yleensä liian suuria annoksia. Myös ah-niin-ihana patonki voisi vaihtua ruisleipään, joka kyllä sanalla sanoen on pahaa! Varrasleipää olen nyt pari päivää jyrsinyt ruoan kanssa.

3. Alkoholi. No kun se yksi siideri on niin kiva ottaa samalla kun katsoo illalla lempparisarjoja. Tällainen tissuttelu on ihan pepusta, ja mm. poikaystäväni on huomautellut viinilasillisista ja siideripulloista...

4. Liikunta. Olen huomannut, että voin henkisesti paremmin, jos liikun. Liian usein laiskottaa, ja tulee vaan oleiltua sohvalla (sen siiderin kanssa). Yritän alkaa liikkua säännöllisesti, vaikka ulkona olisi kylmää ja pimeää. Ja onhan meillä tuo Nintendo Wii ja kaikkia mahdollisia kunto-ohjelmia siihen.

Kouluunkin pitäisi panostaa enemmän, mutta en halua ottaa siitä enää enempää stressiä..
Toivottavasti pystyisin petraamaan edes parissa kohdassa! :)


Onko sinulla joitakin "paheita" tai huonoja tapoja, joita olet ajatellut muuttaa?

4 kommenttia:

 1. Mulla on kans toi kahvin kanssa jotain herkkua. Joskus juon kahvin kermalla, niin muuta ei tarvita...

  VastaaPoista
 2. Hehe, tykkäsin ehdottomasti tosta ekasta kohdasta, koska olen ihan samanlainen! En vaan tajua sitä, miksi se aina nähdään huonona asiana, että joku valvoo.. tietysti jos joka päivä heräisi klo 16, mutta tuskin sitä itsekään teet :) Valvominen on ihanaa ja kerrankin saa omaa aikaa.

  Noh, itseasiassa voin jonkin verran yhtyä noihin kaikkiin kohtiin ja oon iloinen, että joku muu on samanlainen :DD

  VastaaPoista
 3. Coco: Joo, nykyään tyydän joskus harvoin pelkkään kevytkermaan ja hermesetakseen, mutta kyllä keksi/ suffeli/ pulla vaan maistuu niin nannalta kahvin kanssa...:P

  Cherry: Joo, yöt on ihanaa aikaa. Joskus laitoin facebook statukseen 12 maissa yöllä, että *alkaa siivoomaan* tai *lähtee iltakävelylle* ja porukat kommentoi tyyliin "hullu!" "eiks sun pitäs olla jo nukkumassa" jne :D

  Ja harvoin nukun tosiaan noin pitkään, luennot ja demot on ihan vaan mun kiusakseni yleensä aina 8-10 tai 10-12..huoh..:)

  VastaaPoista