keskiviikko 21. lokakuuta 2009

WANTED: Sihteeri-look!

Sivistynyt, mutta ehkä hieman liiankin dramaattinen sihteeri-look


Seksikäs sihteeri vai lastentarhatäti?


Selitys otsikolle:

Ystävälläni on ensi viikonloppuna synttärit, ja päätimme pukeutua jonkin teeman mukaan. Tykkään kovasti teemabileistä, mutta liian harvoin tulee panostettua asuun kunnolla; aina tuntuu olevan parempaa käyttöä rahalle kuin "naamiais"asujen ostaminen. Tällä kertaa päädyimme pukeutumaan sihteeri-lookiin, mikä on sinänsä hyvä juttu, että asu löytyy aika pitkälti omasta takaa (kauluspaita, kynähame, patellavyö, rillit yms:)Muutamia "hyvän sihteerin ominaisuuksia" ;)

- Pitkät kynnet ja punainen kynsilakka
- Lyhyt (kynä)hame ja kiiltävät sukkahousut
- Vartaloa imarteleva kauluspaita
- Nutturakampaus
- Huolellinen meikki ja silmälasit
- flirttaileva asenne!


(Tämä on tietysti kirjoitettu pilke silmäkulmassa, oikeasti arvostan sihteerin ammattia paljon, ja harva sihteeri (yllättäen) pukeutuu näin stereotyyppisesti:)Tässä hieman sitä tyyliä, mitä itse haen:Tyylikäs ja monikäyttöinen asu


Seksikäs, mutta ei halvannäköinen (itse tosin napittaisin paidan hieman ylemmäs;)


Loppuun vielä poikaystäväni aikoja sitten nappaama kuva itsestäni rillit päässä:
Vinkkejä ja ideoita liittyen viikonlopun teemaan? :)

6 kommenttia:

 1. Oi, olet todella kaunis viimeisessä kuvassa! :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa teema! Ei mikään ihan perinteinen, mutta kuitenkin sellainen, joka on suhteellisen helppo toteuttaa. Eikä varmasti erikseen tarvitse hankkia hirveästi asusteita, joille ei muuta käyttöä löydy. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva teema. Teemabileet/-juhlat ovat aina ihan huippuja! :) Tuo kuva, jossa naisella on nahjajakku, on aivan ihana. Täydellinen asu kaiken kaikkiaan. Kannatan sitä.

  VastaaPoista
 4. Nanna: Voi kiitos:) Poikaystävä harrastaa valokuvausta, ja onhan tollekin kuvalle photaria näytetty, mutta itse tykkään myös lopputuloksesta:)

  Marge: Totta! Johonkin kasaribileisiinkin aika helposti löytyy kirpparilta vaatteet, mutta esim. halloween asu (kunnollinen) maksaakin jo maltaita... Lähes joka naiselta löytyy kuitenkin sexy sihteeri -look ;)

  -L-: Kiitos kommentista, teemabileet on kyllä hauskoja! :) En tiedä kuinka "yli" muut kaverit lyövät sihteeriasun (tyylin yliporno vai tyylikäs) mutta baariin ollaan suuntaamassa myöhemmin, joten ihan hirveän horolta en haluaisi näyttää :D

  VastaaPoista
 5. olisi hauska tietää minkälaisiin asuihin päädyitte :)

  VastaaPoista
 6. Voisin tehdä siitä postauksen vaikka välipäivinä! Kuvamateriaalia on paljon mutta en tiedä kuinka monessa ollaan kovin edustavia :D Kiitos ideasta!
  :)

  VastaaPoista