tiistai 20. lokakuuta 2009

Antti Asplund
Lähes jokainen varmasti tietää Antti Asplundin Muodin huipulle -ohjelman kautta. Asplund ei kuitenkaan ole suunnittelijana ihan täysi untuvikko, vaan on luonut monia upeita mallistoja.
Itseäni miellyttää Asplundin vaatteissa ja koruissa kauniit linjat, selkeät värit ja upeat kuviot. Myös tietty salaperäisyys ja mystisyys viehättää. Asplundin nettisivuilta löytyvät mainoskuvat ovat mielestäni jo taidetta sinänsä, katsokaa vaikka!

Tilasin pari viikkoa sitten Asplundin jo tavaramerkiksi muodostuneen Risti-kaulakorun, ja tänään se vihdoinkin saapui! Koru kustansi 30e postikuluineen. Ilmeisesti korut olivat loppuneet tilapäisesti, ja siksi toimitus kesti normaalia pidempään. Ristini on peilin värinen, mutta houkuttasi suuresti tilata risti vielä ainakin kirkkaana ja mustana!

Risti oli pakattu kauniisti mustan paperin sisälle.


My precious :)


Kuvat: www.anttiasplund.com


Mitä mieltä olette korusta, ja Asplundista suunnittelijana?
Nero vai kummajainen?:)

2 kommenttia:

  1. Aiai ihana! :> Mua houkuttelee myös kirkas!
    Ja asplund on mun mielestä rohkea -siis nerokas :>

    VastaaPoista
  2. Sofia: Kiitos! Sun valkonen on myös NAM! :P Ja Asplund erottuu kyllä muodin huipulle -ohjelmassa aika hyvin edukseen mun mielestä, se onko sitten tuomareiden mielestä liiankin itsevarma ja uppiniskainen, voi koitua ehkä kohtaloksi...mutta hope not! :)

    VastaaPoista