tiistai 13. lokakuuta 2009

Meikkiostoksia

Kyselin tuossa pari viikkoa sitten meikkivoidevinkkejä, ja SaraStellar suositteli Lancomen Color Idealia. Kävin pyytämässä testerin, ja muutaman päivän testailtuani olin vakuuttunut, että kyseinen meikkivoide on ehdottomasti mun juttu:) Meikkivoide tuoksuu, tuntuu ja näyttää hyvältä. Ja mikä parasta, tällaiselle albiinolle löytyi jopa oikea sävy! Ainoa miinus on suolainen hinta (48e) mutta voide vaikuttaa todella riittoisalta. Sain Kicksistä kaupan päälle vielä Lancomen lahjaboxin, jossa oli minikokoisia tuotteita. Nyt luulen, että olen löytänyt myös uuden suosikkituoksun; Lancomen Hypnose Senses tuoksuu aivan ihanalta!


Lancome Color Ideal - sävy 010

Dependin herkun väriset kynsilakat 3kpl / 6e


Seuraava kuva on aivan hirveä, mutta tarkoituksena on esitellä klipsipidennyksiä, jotka ostin pari viikkoa sitten Cybershopista (29e). Eivät ole oikeaa hiusta, mutta ihan kohtuu luonnollisen näköiset kuitenkin:)

Loppuun vielä piristykseksi kuva Nuti-vaavista ja uudesta suosikkiteestä, kermakaramellin makuisesta rooiboksesta. Kuvassa on viime vuoden muumien joulumuki, ja houkuttaisi kyllä ostaa tämän vuotinenkin.

. . .


PS. Meille tulee keskiviikkona sijaiskotikisu. Pieni puolivuotias villikkotyttö on löytynyt metsästä, ja tulee meille asustamaan kunnes pysyvä koti löytyy. Hänen nimensä on Pörri ja kuvasta päätellen todella söpö ja hauskan värinen ilmestys. Tykkää kuulemma ylikaiken muista kisuista, mutta arastelee vielä ihmisiä, joten häntä pitää aktiivisesti kesyttää. Tosi kivaa päästä auttamaan pikkuista ja seurata hänen kehitystään <3

8 kommenttia:

  1. Vähän hauskan pieni tuo ripsiväri. :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä aivan aidon näköiset nuo lisäkkeet:) Itse en ole tosissani ikinä aikonut laittaa hiuslisäkkeitä tms, mutta tuollaisia klipsiä voisi ehkä joskus käyttää. Pituutta en hiuksiini tarvitse mutta sitä tuuheutta.. Enpä kyllä ole ikinä esim. värjännytkään hiuksiani:)

    Voitko siis suositella?:) Ja oliko sävy siis tämä: Synthetic Clip-on extensions -Blond

    VastaaPoista
  3. Jee, kiva että CI sopi sullekin! Sillä vaan saa niin hyvän ja tasaisen pohjan, että nyt kun keväällä menen naimisiin niin pyydän meikkaajaa käyttämään color idealia ihan vaan siksi, että tiedän ettei se rupea valumaan ja hilseilemään vaan pysyy hyvänä koko päivän :D

    VastaaPoista
  4. Käytän itse täsmälleen samaa meikkivoidetta ja aivan samaa sävyä jo kolmatta vuotta peräkkäin, enkä vaihtaisi mihinkään! Olen vuoden ympäri erittäin vaalea, ja meikkivoiteen värisävy on aivan nappi. Sitä paitsi ainakin omassa käytössäni tuo pakkaus kestää vuoden verran.

    VastaaPoista
  5. Nanna: Joo, se on itseasiassa tosi epäkäytännöllinen (ylläri:D) Mutta normaalikokoisena voisi olla tosi hyvä, miniripsarillakin sai nimittäin kivat räpsyt:)

    Maija Elina: Voin kyllä suositella, hinta-laatusuhde on ok, tosin aitohiusklipsit ois varmaan vielä paremmat...ja kalliimmat..:/

    SaraStellar: Kiitos kun suosittelit! Ihan huipputuote! Niin joo, sulla on häät tiedossa <3 Ihanaa varmasti suunnitella omia häitä, mäkin haluun!!

    Anonyymi: Luulen, että en ihan helpolla tule itsekään vaihtamaan tuota. Ehdottomasti paras meikkivoide mitä olen kokeillut! *Hehkuttaa lisää* :)

    VastaaPoista
  6. Mä olen tosiaan kanssa tykästynyt tohon voiteeseen. Ja tuo kaunis purnukka on vielä ihan uskomattomat riittoisa. Mulla on jo varmaan ollut vuoden käytössä, eikä loppua näy.:) No, kesäkausi tietty meni ilman mitään ekstravoiteita, mut silti!

    VastaaPoista
  7. Alma: Hyvältä kuullostaa :) Ei se sitten niin kallis edes ole, kun ei tarvii piiiitkään aikan ostaa uutta:) Hitto kun toi on lasipullo niin pelkään että tällasena sähläkournana pudotan sen vessan lattialle tms.. sit vois kyl vähän harmittaa:D

    VastaaPoista
  8. Voih, mäkin stressasin sitä! Mutta vielä ei ainakaan ole mitään käynyt.:) Mun serkku pudottu joskus pikkuteininä Tommy Hilfigerin vastaostetun hajuveden laivan hytissä lattialle. Voi sitä itkua!

    VastaaPoista