keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Hullut päivät

Kävin tänään hulluilla päivillä ystäväni kanssa ja en ostanut mitään! Uskomatonta..
No okei, rapu-caesar salaattia ja patonkia, mutta niitä ei lasketa ;)


Mielestäni Hulluilla ei ollut tänään mitään houkuttelevaa, mutta huomenna onkin sitten vaikka ja mitä! Aion mennä heti aamusta, ja yritän saada haalittua ainakin nämä:

- Innosol kirkasvalolamppu (125e)
- Gant pyyhkeitä (alk. 5.90/ kpl)
- Villa Stockmann pyyhkeitä (alk. 2,50/ kpl)
- Vero Moda neuletakki (11.90/ kpl, nettitarjous)
- Tiger of Sweden -bokserit (24.90/ 2kpl, poikaystävälle ja isälle tilauksesta)



Päivän asuna esittelen sporttisen lookin, olin meinaan päivällä sauvakävelemässä Ruissalossa.
Ja ei, en ollut noilla vaatteilla Stokkalla :D

Olen hirveän huono ostamaan uusia urheiluvaatteita koska a) kunnolliset urheiluvaatteet maksavat aivan järkyttävän paljon b) ihan sama minkä näköisissä vaatteissa urheilee, koska näytän kuitenkin rumalta punaisena ja hikisenä ilman meikkiä c) Muita vaatteita nyt vaan on kivempi shoppailla:)

Ostin edellispäivänä kirppikseltä ihan laadukkaan tuntuisen ulkoilutakin (kuvassa), joka maksoi vain 4e. Pesun jälkeen takki oli kuin uusi, ja epäilen ettei sitä montaa kertaa ole käytettykään. Hyviä urheiluvaatteita ei löydä kirpulta usein, kun helposti ne ovat tosi kuluneen näköisiä, nukkaisia ja joissakin on vielä ihanat pinttyneet hikiläikät kainaloiden kohdalla, yöh...

3 kommenttia:

  1. Voi piru, mun piti hakea sieltä niitä Tigerin boksereita mutta unohdin as usual. :<
    Itse en löytänyt tällä kertaa muuta kuin "sitä peruskamaa" eli sukkahousut, ihonpuhdistustuotteita ja vähän meikkejä. :-)

    VastaaPoista
  2. Ei ole sama missä vaatteissa urheilee! Hikisenä ja posket hieman punaisina voi olla todella hyvän näköinen :)

    VastaaPoista
  3. Sofia: Joo, sitä peruskamaa tulee kyllä ostettua aina kasakaupalla:) Vähän mietin yksi päivä jaksanko jonottaa parin hammasharjan ja nestesaippuan kanssa, mutta kyllä sitä kummasti vaan muutkin jonottaa:)

    Heini: Tottahan se on, että hyvännäköiset treenivaatteet nostaa mielialaa:) Jotenkin vaan tuntuu että rahat hupenee kummasti kaikkeen "tärkeämpään"..:/ Oon sitten päättänt säästää siinä, että treenaan lumpuissa:D

    VastaaPoista