keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Wall Street: Money never sleeps -ennakkonäytös

Moi!

Kotiuduin juuri leffateatterista, jossa olin katsomassa uuden Wall Streetin. Täytyy sanoa, että oli erittäin hyvä ja viihdyttävä leffa, toimintaa ja draamaa sopivassa suhteessa! Eikä ollut liian "äijäleffa", vaan romantiikkaakin oli mukana:) Tarjolla oli myös poppareita ja limsaa, joten kokonaisuudessaan täydellisen rentouttava elämys!..Ja nuo New Yorkin maisemat... Alimmassa kuvassa oleva katu näytti muuten erikoisen paljon Carrie Bradshaw'n kotikadulta...

Kävin lähikaupassa ostamassa pari sidua, ja ajattelin, että vietetään Jannen kanssa kiva koti-ilta. Mitä vielä, eikö meidän uudelle liitutaululle ollut ilmestynyt viesti:

Janne on siis kandivalmennuksen illallisella. No, onhan mulla täällä hyvää seuraa, pienet karvapeput meinaan :)

Ps. Voi elämä tota uutta sarjaa Miljonääriäidit Nina ja Maria. Ei sillä, varmasti tulen seuraamaan sitä, mutta jos on noin paljon ylimääräistä rahaa niin eikö sitä (tai edes osaa siitä) voi käyttää jotenkin hyödyllisemmin.. Mikään ei enää varmaan tunnu miltään jos saa kaiken tekemättä edes töitä. Mitä mieltä olitte sarjasta? Ja jos joku on nähnyt tuon uuden Wall Streetin niin mitäs mieltä siitä?:)

7 kommenttia:

 1. Saako tuosta liitutulusta isompaa kuvaa mahdollisesti? :) Vaikkapa missä näkyisi kokonaisuus olis kiva!

  VastaaPoista
 2. Timangy: Juu, kokonainen postaus liitutauluseinän tekemisestä on tulossa ;)

  VastaaPoista
 3. Sattumalta käänsin Liville Miljönääriäitien aikaan ja pyörittelin silmiä puolet ohjelman ajasta:D Varsinkin, miten ne Suomen vapun juhlimista kommentoi " mut siis se on työläisten vappu ja niin ne tykkää sitä juhlia".

  VastaaPoista
 4. Mäkin eilen avokin vanhemmilla katoin tuota ohjelmaa hänen perheen voimin, ja kyllä me avokin äidin kanssa ahkerasti kommentoimme ohjelmaa ja hyvät naurutkin saatiin :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Juu, on se hirveää kun jotkut käy ihan töissäkin, eikä vaan elä siivellä :D

  Suvi: Juu, me myös Jannen kanssa kommentoitiin ja naureskeltiin ja välillä meinasi pää räjähtää miten joku voi olla noin turhamainen!

  Sanottakoon vielä, että tunnen monia varakkaita (voisi sanoa jopa rikkaita) ihmisiä, mutta ketkään heistä ei ole tuollaisia BIMBOJA. Eli voi olla rikas ja fiksu. Varakkuudessa sinänsä ei ole mitään pahaa, ja varsinkin jos sen on omalla työllä rehellisesti ansainnut niin sehän on tosi kunnioitettavaa!:)

  VastaaPoista
 6. Odotan tosi kovasti Money Never Sleepsia - enää yksi päivä... Perjantaina ensi-iltaan. Oli kiva lukea ajatuksiasi leffasta. NYC-kuva on aivan ihana. Mulla on seinätapettina tuossa seinällä Manhattan.

  VastaaPoista
 7. Eija: Uskon, että et tule pettymään! Elokuva oli niin älyttömän hienoa katseltavaa ja juoni hyvä ja yllätyksiä täynnä, että huh! Manhattan näyttää kyllä upealta ja kummasti tuntee itsensä aika pieneksi...:D

  VastaaPoista