tiistai 14. syyskuuta 2010

Mitäs ikkunoista näkyy..?

Ennen kuin pystyn kuvailemaan enempiä täältä sisältä (jep, kaaos) niin ajattelin kuvailla vähän maisemia, joita meidän ikkunasta näkyy. Meillä on sinänsä kiitollinen asema, että ympärillä on paljon kauniita, wanhoja kivitaloja, jotka tietysti näkyvät ikkunoista. Näiden upeiden kivitalojen asukkaat sen sijaan joutuvat katselemaan meidän 90-luvun taloa ja naapuritaloa, joka taitaa edustaa 60-luvun arkkitehtuuria kauheimmillaan..:D

Olen aina haaveillut asuvani wanhassa kivitalossa, mutta tuttavani ovat kertoneet näiden talojen huonoista puolista niin paljon, että taidan olla muuttamassa mieltäni... Kyllä, huonekorkeus ja leveät ikkunalaudat toki houkuttavat. Mutta tosiasia on se, että hyvin harvassa kivitaloasunnossa on omaa parveketta, ja jos onkin niin se on lähes mahdoton lasittaa. Kissojen kannalta ei kauhean kiva. Lisäksi asunnot ja etenkin lattiat ovat kuulemma kylmiä pakkasella ja taloyhtiöissä tehdään usein remppoja, jotka tulevat kalliiksi ja käyvät muutenkin tietysti hermoille. Tämä ei itseasiassa ole yhtään hassumpaa; asua kivitalojen keskellä uudehkossa talossa.


Näkymä makkarin ikkunasta. Tuo ränsistynyt tiilitalo näyttää jotenkin tosi kiehtovalta ja samalla pelottavalta.. Varsinkin pimeällä, hui!


Näkymä keittiön ikkunasta.

Teimme kirjahyllyyn tuollaisen asetelman, jossa on vanha ikkuna takana ja kivituikkuja sen edessä. Tosi kauniin näköinen pimeällä:) Toisessa kuvassa ei ole muuta pointtia kuin se, että mulla on tollanen isohko maitolasilevy, joka on peräisin meidän vanhasta ruokapöydästä. En oikein keksi sille käyttöä, mutta en viitsi poiskaan heittää...Ideoita, anyone? :)

Nyt alan tekemään erilaiset oppijat -kurssin esseetä aiheesta inkluusio ja integraatio, ja sen jälkeen herkutellaan! Ostin vesimelonia, viinirypäleitä, suolakeksejä, savuporotuorejuustoa, ananastuorejuustoa, omenoita ja siideriä.. Ihan vaan pari sidua otetaan ja katsellaan BB:tä, huomenna kun on taas koulua.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen tuo parveke, kissat varmasti viihtyy. Meilläkin asunnon katselua miehen kanssa edessä...Ei ole helppoa löytää asuntoa johon on lemmikit sallittu ja mielellään lasitettu parveke kissalle :D

    VastaaPoista
  2. Laura: Tiedän tunteen...Ja jos asunnosta on kiinnostunut joku muu (esim. yksin asuva, töissäkäyvä nainen) niin sehän sen asunnon helposti saa.. Meillä kävi tuuri, sillä olemme asuneet saman vuokraisännän toisessakin kämpässä:)Hän tiesi, että olemme luotettavia ja maksamme vuokrat ajallaan, niin saimme kämpän ja kissatkaan eivät haitanneet!

    VastaaPoista