keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Meet me at the hotel room

Asun Turussa, mutta hyvin usein työkeikkani suuntautuvat pääkaupunkiseudulle, kuten viime viikonloppuna ja kahtena tulevana viikonloppuna. Olen töissä milloin missäkin messuilla, ja kaukaisin työmatkani on ollut jopa Ouluun. Joskus käymme autolla Turusta käsin töissä, mutta aika usein päätämme yöpyä hotellissa, koska edestakaisin ajaminen vie aikaa ja on todella turhauttavaa. Lisäksi kotona ei ehdi käydä kuin kääntymässä.

Kuulin juuri, että seuraavana viikoloppuna yövymme Sokos Hotel Presidentissä työporukalla, ja sitä seuraavana viikonloppuna on vuorossa Hotelli Torni. Tietääkseni molemmat hotellit ovat melko laadukkaita ja sijaitsevat aivan Helsingin keskustassa, joten rankan työpäivän päätteeksi tulee varmasti käytyä syömässä hyvin ja parilla drinkillä:)

Katselin huvikseni erilaisia hotellihuoneita ympäri maailmaa, ja täytyy sanoa, että kirjo on aikamoinen. Niin tasoltaan kuin tyyliltään. Itse pidän eniten klassisista hotellihuoneista, joissa on vaalea värimaailma, laadukkaat ja muhkeat petivaatteet sekä hieno näköala.


Tässä muutamia hieman erikoisempia hotellihuoneita:

Varsinkin tämä viimeinen hotellihuone kelpaisi erittäin mainiosti minulle ;)


Pidätkö sinä hotelleista vai nukutko parhaiten omassa sängyssä?

4 kommenttia:

 1. Viimeisen kuvan huoneesta on aika hulppeat näkymät, kyllä kelpaisi!:)

  Minä nukun kyllä parhaiten omassa sängyssäni, mutta rakastan myös hotellien pehmeitä, muhkeita peittoja (mutta en niitä löttötyynyjä) :D

  VastaaPoista
 2. Nukun ehdottomasti mieluiten kotona omassa sangyssa. Olen toissa hotellissa keskella suurkaupungin syketta ja tyoetuna on etta aina jos vaan on tilaa, hotellissa saa yopya ilmaiseksi. Mutta en ole yopynyt kuin pari kertaa viiden vuoden aikana, koska jokin sita vaan aina vetaa kotiin nukkumaan.

  Paras sanky jossa olen koskaan nukkunut oli Hotelli Kampissa. Eihan me meinattu edes lahtea huoneesta ulos kun sanky oli niin mukava. Kysyttiin vastaanotostakin etta minka merkkisia patjoja ne kayttaa etta ostettais meille kotiin. Mutta ne oli jotain aivan torkykalliita.

  VastaaPoista
 3. No olipas kysymys.. Ehkä se ei ole mikään valintakysymys, nukkuisiko/asuisuiko hotellissa vai omassa kämpässä. Vaikka toki unet voi saada tottumuksen myötä omassa sängyssä paremmin, mutta kellepä ei (luksus)hotellit kelpaisi!

  Itellä ainakaan harvemmin on varaa muuten vaan mennä hotellin yöpymään, vaikka onhan se huippua, varsinkin jos on hyvä hotelli!

  No, ens viikolla itseasiassa pääsen pitkästä aikaa edes yhdeksi yöksi hotelliin;)

  VastaaPoista
 4. Kotona on ihana nukkua, mutta saan kyllä ihan hyvin hotelleissakin unta. Tosin nyt olen ollut viime aikoina taas niin paljon reissun päällä, että oma sänky on ehkä sen takia se ehdottomasti ihanin.:)

  VastaaPoista