maanantai 30. marraskuuta 2009

Kirppislöytöjä


Kävin tänään pitkästä aikaa kiertelemässä Manhattanin kirppiksellä, ja löysinkin kaikkea kivaa. Järjestelin Dewi Ry:n pöydän samalla ja kysyin saldon; melkein 200e jo tienattu löytökissoille myymällä kaikkea turhaa roinaa! Ostin mm. ylläolevassa kuvassa näkyvät tekoturkiskankaat ja palan valkoista pellavakangasta. Näistä olisi tarkoitus tehdä kissoille pehmoisia makuualustoja, jos vaan ompelutaidot sallivat. Täytyy hakea ompelukone vintiltä ja katsoa millaisia tulee. Jos makuualustat onnistuvat, laitan niitä Dewin kojuun myyntiin seuraavassa kissanäyttelyssä, jos niistä tulee ihan hirveitä omat kissat saavat nauttia niistä ;) Olkikoristeet maksoivat 0.50e alennuksessa ja niitä laitan joulukortteihin. Toisessa kuvassa (alla) näkyvä puinen laatikko maksoi 3e. En itseasiassa ihan tiedä mikä se on, mutta vanhahtava look vetosi ja ostin sen joulukorttien telineeksi. Nyt täytyy vaan toivoa, että joku vielä lähettää perinteisiä joulukortteja:D


Tämä lasipurkki muistuttaa mielestäni tänä jouluna Pentikillä myytäviä vastaavia purnukoita. Löysin sen äitini minulle antamasta pahvilaatikosta, jossa on kaikkea mahdollista lasi- ja posliinitavaraa. Monet esineistä eivät sovi kovin hyvin moderniin ja melko pelkistettyyn sisustustyyliimme, mutta näin joulun alla koristeita saa olla vähän enemmän:)

Niin joo, jos joku turkulainen haluaa lipun Apollon Vip-loungen pikkujouluihin ensi perjantaille niin saa tämän lipun ihan vapaasti. Tarjoiluna on pikkupurtavaa ja esiintyjinä joitakin Talent-tyyppejä:) Kutsu on myös avecille.

Aion pitää kirjaa joulukuun ruokakuluista. Tein pari litraa nakkikeittoa, ja uskoisin että se riittää muutamaksi päiväksi minulle ja poikaystävälleni. Meillä on joulukuussa tosi tiukkaa, kun poikaystävän opintotuki loppuu, ja oma palkka tulee seuraavaksi tammikuussa. Päätimme siis kituuttaa mahdollisimman paljon, jotta ei tarvitsisi ostaa Visaa täyteen. Tästä projektista lisää myöhemmin;)

No joo, pitihän niitä telkkariherkkuja ostaa kun tulee Diilin finaalikin... Näitä nautin punaviinilasillisen kera:)


Kivaa maanantai-iltaa kaikille! Meinaatko katsoa Diilin finaalin? Kumpi kilpailijoista on suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti