maanantai 23. marraskuuta 2009

Kuulumisia

Huh, millaista kiirettä on pitänyt viimeiset kolme viikkoa! Hesassa olin tosiaan kädentaitomessuilla pari viikkoa sitten ja sen jälkeen olikin kauneus- ja terveysmessut, joissa olin töissä koko viikonlopun, ja viime viikonloppuna oli Turun kissanäyttely, jossa olin "töissä" kaksi päivää Eläinsuojeluyhdistys Dewi Ry:n ständillä. Rahaahan tuosta eläinsuojelutyöstä ei saa, joten siksi lainausmerkit tuossa työ-sanassa. Myytiin kyllä kannatustuotteita ja arpoja niin paljon, että työstä se kävi, kivasta sellaisesta:) Naapureina meillä oli aivan ihania ocicatteja.


Ocicatit näyttävät pieniltä leopardeilta


Viikonloput on siis mennyt messuillessa, ja viikot yliopistolla. Viime viikolla selvisi vihdoin tulevan pro seminaari -työni aihe. Pääsen mukaan yhteen aika mielenkiintoiseen projektiin, joka liittyy nuorten tunteisiin ja mielenterveyteen. Saan toimia tutkijana eräälle väikkäriä tekevälle tytölle, ja aineisto on suuri ja kerätty monen vuoden aikana. Ihme kyllä, olen melkein innoissani, vaikka ennen olen pelännyt tieteellisiä tutkimuksia kuten juuri tätä kandia ja tulevaa gradua. Fysiikan laitoksella sähkömagnetismin kurssi jatkuu, ja en ole pitkään aikaan vihannut mitään niin paljon kuin sähköoppia! Todella vaikeasti ymmärrettävää asiaa helpohkon mekaniikan kurssin jälkeen..


Aiomme muuten pitää molemmat sijaiskotikisumme, Pörrin ja Danin. Emme vaan pysty luopumaan söpöliineistä! Eli sijaiskotitoiminta meidän osalta valitettavasti loppuu, mutta onneksi voimme olla eläinsuojelutoiminnassa mukana muilla tavoin:) Pörri on kesyyntynyt villikosta kotikissaksi ja Virosta saapunut laiha ja takkuturkkinen Dani on muuttunut komeaksi ja hyvävointiseksi nuoreksi kolliksi. Kaikki kissat tulevat hyvin toimeen, seniorimme Puuma tietysti toimii oikeutetusti lauman johtajana.


Pörri ja Dani lepäilemässä

Yhtään en oo söpö! Dani päikkäreillä:)


Huomenna on ystäväni meikkikutsut, ja keskiviikkona menen hinnoittelemaan kirppistavaroita Dewiläisten kanssa, meillä on meinaan kirppispöytä varattuna Manhattanin kirpulta. Kaikki mitä saadaan voittoa, menee löytökissojen hyväksi. Toivottavasti voisimme pelastaa vielä ennen talvea monet kodittomat karvatassut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti