maanantai 31. toukokuuta 2010

Tukholman shoppailuja osa 1/2

Kiertelimme monena päivänä Tukholman keskustassa ja tämän lisäksi kävimme Skärholmenin kauppakeskuksessa. Hassua, että "lähiön" kauppakeskus on melkeinpä isompi kuin Turun Hansakortteli. Ja tietysti tuolta Skärholmenista löytyivät kaikki ihanat Topshop, BikBok, Monki, Weekday, NewYorker ja jopa Åhlens (miniversio tietysti). 

Minulle uusi tuttavuus oli SkoPunkten, josta löytyikin kolmet kengät. Siellä oli tarjous, että kun osti kaksi paria, sai kolmannet kaupan päälle.

Ballerinat 179kr ja 199kr, SkoPunkten. (eurohinnat saa jakamalla kruunuhinnat kymmenellä)

Korkkarit sain SkoPunktenista kaupan päälle. Vagabondin orjasandaalit 600kr.

Koru 59kr (NewYorker) ja panta 49kr (Åhlens)

Nilkkakoru 39kr (NewYorker)

Ruotsalaiset ovat menneet ihan sekaisin kuninkaallisista häistä. Royal Wedding -teemalla varustettua krääsää oli kaupat pullollaan. 
Suihkugeelejä sekä vartalorasvoja toin ystäville tuliaisiksi.

Siinä joitakin ostoksia, esittelen loput myöhemmin:) Tässä vielä pari biletyskuvaa parin viikon takaa. Olen ihan hurahtanut karvaliiveihin, vaikka kesällä ne eivät ehkä ole parhaita asusteita... Pitänee korvata karvaliivit vaikka farkkuliiveillä..


Ja vielä pari kuvaa pienestä toipilaasta <3

Toi alimmainen kuva on aika kauhea, mutta laitoin kuitenkin. Ei kai sitä tarvii niin hirveän hehkeältä näyttää jos on itkenyt 10h putkeen.. Kuva on otettu keskiviikko-aamuna.

Nyt lähden pitkästä aikaa kirppikselle kiertelemään, toivottavasti löytyisi jotakin kivaa:)

P.S. Kiitos aivan ihanista ja kannustavista kommenteista viime postaukseen! Tuli tosi hyvä mieli niitä lukiessa! Olette ihania! <3

7 kommenttia:

  1. Kovasti paranemisia ihanalle Pörrille! :)

    VastaaPoista
  2. Musta näytät jotenkin ihanan luonnolliseltä viimeisessä. :) Voimia teille!

    VastaaPoista
  3. Voi pientä. Vaikkei tuo nyt niin kooltaan pieni näytä olevan. Ihania ostoksia, alkoi oikein kutkuttamaan tulevan kesän laivareissu, mies kun lupasi että otetaan risteily, joka on sellainen että pääsee päiväksi Tukholmaan shoppailemaan...:)

    VastaaPoista
  4. Kauheesti tsemppiä sun elämäntilanteeseen! Ja pikaisia paranemisia kisulle ja läheisellesi..

    Sun blogia on aina niin kiva lukea, oon kaipaillut useampia päivityksiä mutta ymmärrettävää todellakin ettei tuossa tilanteessa tahdo jaksaa bloggailla...

    VastaaPoista
  5. Voi kisua! :( Toi oli jo aika yllätys-selviytyminen, 6-kerros on kummiskin jo tooosi korkeella! Onneks kaikki kääntyi parhain päin, kisulle paljonpaljon paranemisia :)

    VastaaPoista
  6. ixdu: Totta, 6-kerros on tosi kamala pudotus!! :( onneksi pikkuisella oli suojelusenkeli mukana, kiitos kommentistasi <3

    VastaaPoista
  7. sups: Kiitos ihana!

    Timangy: Voi kiitos! Ihanasti sanottu<3

    Laura: ihanaa reissua teille!! :) ja kiitos!

    Zabella: Kirjoituksia on paaaljon enemmän luvassa:) kiitos tosi kivasta kommentista ja ymmärryksestä!

    VastaaPoista