maanantai 3. toukokuuta 2010

Kuulumisia

Hiljaista on ollut blogin puolella viime aikoina. Syynä ovat kanditutkielmani ja yleinen kiire kokoajan. Olen mm. vienyt tavaroita kirppikselle (ja tietysti hinnoitellut ne, mikä homma!), ollut lapsimessuilla duunissa, tehnyt muita koulujuttuja, tavannut kavereita ja käynyt Jannen kanssa ajelemassa kauniissa paikoissa. Kolmen viikon päästä lähdemme "hermolomalle" Tukholmaan, on meinaan sen verran rankka kevät takana molemmilla. Tässä vähän kuvia parilta viime viikolta:


Niin ja edellisen postauksen kuvat olivat tosiaan naamiaisista, en ole sentään ihan noin radikaalisti tyyliäni muuttanut;)

Ihanaa, kun koulu loppuu jo kahden viikon päästä! Sitten on aikaa postaillakin enemmän ja tehdä kaikkea kivaa:) Mitä teille kuuluu?

7 kommenttia:

 1. Kesää odotellessahan tässä aika menee :). Itseltäni koulu loppui 28.3. mutta nyt tänään sitten alkoikin 5 kuukauden mittainen maatilaharjottelu. Ei ole tämä harjottelu ihan lyhyimmästä päästä tällä maatalousalalla. :D

  Taas niin nätti kuva kissasta että :)

  VastaaPoista
 2. Mietin vain, kun sullakin on aika vaalea iho (ja siis mulla on ihan vaaleat kulmat ja ripsetkin), niin miten saisi meikattua kulmat luonnollisesti? Jos kestovärjää kampaajalla, niin on pakko värjätä ihan tummiksi tai jos jättää vaaleiksi, niin haalenee heti. Luomivärillä oon nyt värjäilly, mutta ei silläkään saa lähellekään luonnollisesti. Vinkkejä?:)

  VastaaPoista
 3. Laura: Onnea koulun loppumisesta näin aikaisin, mutta täytyy sanoa että on aika pitkä (ja varmasti työntäyteinenkin) harjoittelu! :O Onneksi ilmeisesti pidät itse alasta kuitenkin :) Maatilalle olisi ihanaa päästä lomailemaan (huom.lomailemaan, ei aamuherätyksiä tai lannan luomista:D)

  Anonyymi: Mä käytän lumenen toisiksi vaaleinta kulmakynää, mutta täytyy painaa aika kevyesti ettei tule liian tumman näköiset...se lumenen vaalein on liian keltaisenruskea, kun itse tykkään enemmän harmaanruskeasta:) Olen joskus värjännyt kosmetologilla kulmat ja ainakin omaan silmään ihan liian rajun näköinen lopputulos :/ kokeile tuota lumenen kulmakynää, itse olen käyttänyt sitä monta vuotta! :) saa paksumpaa tai ohuempaa jälkeä, miten tykkää. luomivärillä olen saanut vain liian paksua ja sottaista jälkeä :(

  VastaaPoista
 4. Missä kirppiksellä sulla on myynnissä? :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Linkkikirppiksellä tällä kertaa:) Mulla ja kaverilla on yhteinen loossi, 220.

  VastaaPoista
 6. Eli kerrotko vielä, mikä sen Lumenen "toiseksi vaaleimman" kulmakynän "nimi"/sävy on?:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Juu, eli numero 2 ja sävy on "harmaanruskea". Toivottavasti löytyy vielä kaupoista, omani on meinaan ostettu aikoja sitten ja vetelee viimeisiään! :) Kynän päässä on myös pieni kulmaharja.

  VastaaPoista