tiistai 11. toukokuuta 2010

Kevään herkkuja

Olimme viime perjantaina viettämässä iltaa ystäväni luona Naantalissa. Saunoimme, joimme kuohuviiniä, juttelimme, nauroimme ja söimme ihania ruokia! Meillä oli todella hauskaa. Hyvää vastapainoa koululle ja vierailuille sairaalassa.

Parsaa ja ehtaa voita, nam!
 Ehkä maailman parasta sienipiirakkaa!

Mansikoita kuohuviini-sokeri-sitruuna -liemessä. Suosittelen!

Ensi viikonloppuna on tiedossa ystäväni 30-vuotisjuhlat. Vieraita on kutsuttu yli sata, joten kunnon bileet on varmasti luvassa! Olimme tänään katselemassa ystäväni Päivin kanssa asua juhliin, pukukoodi kun on cocktail dress, ja itselläni on täysi aukko vaatekaapissa tässä kohtaa.. No, toivottavasti löytyy mieluinen ennen lauantaita, vaikka tänään ei onnistanutkaan. 

Ai niin joo, varasimme matkan Tukholmaan ei ensi, mutta sitä seuraavaksi viikonlopuksi! Luultavasti oleilemme Tukholmassa neljä tai viisi päivää, ehkä pidempäänkin. Jannen äiti asuu siellä, joten hotelleihin ei tarvitse tuhlata rahaa. Menemme itseasiassa viettämään Jannen äidin 50-vuotispäiviä, joten juhlamekolle olisi todellakin käyttöä! :)

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!
Alan päivittelemään blogia useammin, kunhan koulu vihdoin ensi viikolla loppuu, huh!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania herkkuja! Tykkaa tosi paljon parsasta myos, mut mies ei oikein arvosta, joten harvoin saan tuoretta parsaa, hymph! ;)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittele taas joskus kun jaksat. =)

    VastaaPoista
  3. ihanan näköisiä herkkuja! tulee itselle nälkä:)

    VastaaPoista