lauantai 21. elokuuta 2010

Day'n'Night

Lähdin eilen shoppailemaan ja yhdelle kaverini Jennan kanssa mutta löysin itseni juomasta skumppaa Apollon vipistä. Eipä siinä mitään, hauskaa oli!

Tässä vaiheessa vielä sivistyneesti lähdössä shoppailemaan...

..ja näinhän siinä kävi.
Fresitaa, namiiiiii! 30e maksoi pullo, ja se oli mun mielestä eilen ihan TOSI vähän, okei..? Saatoin laulaa myös Scorpionsin Wind of changen todella kauniisti karaokessa, onneksi vipin puolella oli aika vähän porukkaa..

Että sellasta. Nyt on inspistä jotenkin enemmän kirjoitella blogiinkin kun syksy tulee ja illat pimenevät. BB alkaa ensi viikolla ja voi että odotan jo sitä! Eilen tilasin BB 24/7 valmiiksi:)
Ensi viikolla on muutenkin kaikkea kivaa tiedossa. Niin ja pakkailua muuttoa varten, mutta sitä en toistaiseksi kutsu kivaksi puuhaksi...huoh.

Ihanaa weekendiä kaikille!

4 kommenttia:

  1. Pakko todeta, että menin muiden hehkutuksien saattelemana ostamaan Fresitaa.. Lopputulos oli se, että pullon juomiseen meni se yli tunti valehtelematta. Jostain syystä se ei vaan maultaan ollut sellainen mistä pidän :) Envy eli passionhedelmäkuohari on paljon parempaa <3 Enpä erehdy enää ostamaan itse Fresitaa kaupasta, mutta en kieltäydy vierailulla juomasta sitä. Ja Alkostahan saa pullon hieman yli 10 euron pintaan, joten tuo 30€ kuulostaa aika hirveältä :D

    VastaaPoista
  2. Linda: Mä oon maistanut sitäkin ja sekin on tosi hyvää! Jotenkin tulee vanhasta tottumuksesta kuitenkin napattua Fresita, täytyy seuraavaks ostaa Envyä! Muistan, että itsekään en pari vuotta sitten Fresitaa maistettuani innostunut siitä mitenkään hirveästi, mutta nyt se on ihan parasta..:D Sama juttu oli kyllä punaviinin kanssa.. Ja toi hinta oli ihan hirveä, jotenkin "pienessä" hiprakassa se ei vaan tuntunut pahalta :D

    VastaaPoista
  3. moi!

    pakko kysyä tosta sun Guessin laukusta, se on niin upeen näkönen..oon ite ettiny just ton tyylistä Guessiltä, mut ei oo osunu silmään..eli muistatko mikä malli toi on?

    Heidi

    ps. sulla on kiva blogi :)

    VastaaPoista
  4. Heidi: Voi kiitos (nolottaa ihan kun niin harvakseltaan oon päivitellyt viime aikoina..)

    Tuo laukku on Guessin Ontario-mallistosta. Kandee katsoa huutonetistä, siellä näyttäisi nykyään olevan usein:) silloin kun itse ostin (tammikuussa) tilasin netistä kun huudossa ei niitä vielä näkynyt.

    VastaaPoista