torstai 29. heinäkuuta 2010

Terveiset Kuopiosta!

Huh, ekat 10 päivää asuntomessuorjana takana, ja nyt nautin lomasta Turussa. Ensi torstaina lähden tosin takaisin Kuopioon. Olen ollut asuntomessuilla töissä vuodesta 2005, ja täytyy sanoa, että nämä ovat ehdottomasti parhaat asuntomessut ikinä! Kuopio on aivan ihana kesäkaupunki, ja itse messualue on älyttömän kaunis. Saimme jopa luvan uiskennella erään messutalon rannassa työpäivän jälkeen ja viileä Kallavesi on virkistänyt aika kivasti yli 30asteen helteessä. Tuulettimet puhaltavat yötä päivää, olen palanut ja äänikin on lähtenyt mutta en valita:) Rakastan työtäni ja työtovereitani!

Ensin kuvia hieman itse messuista..
...And this is where we live:
Turisteina Kuopiossa...Ihania maisemia ja mukavia ihmisiä... Tuonne tulee ikävä. Vielä kun oppisi murretta sujuvasti puhumaan niin...:D Sekin on niin hauskan kuuloista ja leppoisaa. Taidan olla vähän ihastunut. Olemme istuskelleet Albatrossin terassilla, bilettäneet Rauhalahdessa, käyneet Puijon tornin juurella, syöneet paikallisessa gourmet-ravintola Mustassa Lampaassa ja vaan ihaillut maisemia, jotka ovat niin eri tavalla kauniita kuin täällä Turussa. Taisin joku ilta vahingossa jopa sanoa, että Kuopion satama voittaa Aurajokimaisemat 100-0, mutta tietysti vaan kännissä ja läpällä..ehheh..

Ai niin, vaikka asuntomme näyttää kunnon crackhouselta, niin sekin on yllättävän mukava! Meillä on tilavat kahden hengen huoneet, suihkutilat ovat siistit, ja astioina on mustaa teemaa ;) Parasta on tietysti edullinen hinta, vain n.15e/yö/henkilö. En ehkä romanttiselle lomalle lähtisi palo-opistoon, mutta kyllä siellä hyvin messujen ajan asuu.

Loppuun vielä kuva niin parhaasta kesäjuomasta ja herkkusalaatista, jonka väsäsimme yksi päivä:

Niin joo ja kiva baarimikko taitteli mulle servetistä tällaisen, awwww. Joko menee liian imeläksi? :D

Onko joku lukijoista tulossa asuntomessuille? :)

8 kommenttia:

 1. Mä en ole ikinä käynyt asuntomessuilla, todennäköisesti ensimmäinen kerta on ensi vuonna kun messut ovat Kokkolassa. Miehen tämän hetkisessä asuinpaikassa. Odotan kyllä kovasti koska nyt on nähnyt alueen siistiytyvän ja muuttuvan kovasti sinä aikana kun Kokkolassa olen oleillut.

  VastaaPoista
 2. Ihana Kuopio! Olipas ihana nähdä blogistasi niin tuttuja maisemia ja kiva kuulla, että olet siellä viihtynyt. Neljä vuotta Kuopiossa asuneena voin vain kompata sinua. Saaristokaupunki on tosi kaunista aluetta ja kovasti toivon, että ehdin asuntomessuille käymään. Menee viimeiseen messuviikonloppuun, jos sinne pääsen. Toivotaan. :)

  VastaaPoista
 3. Laura: Siistiä, ne on sit tosi lähellä teitä!:) Jee, ensi vuonna sinne! Paljon on Kokkolasta käynyt kyllä porukkaa Kuopion messuillakin, joten suosittelen ;) Alue on upea ja taloja on joka lähtöön, edullisempaa ja kalliimpaa. Sisustuksia on myös kirppistasosta designiin!

  Marge: Kuopio yllätti todella positiivisesti! Saaristokaupunki on kyllä ihan mieletöntä aluetta.. Tervetuloa messuille ja moikkaahan jos satut tällasen messuapinan bongaamaan! ;D Ite oon niin puusilmä että huhhuh..:D

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia ja tosi kiva kun postailit :)

  VastaaPoista
 5. Suvi: kiitos ihanasta kommentista <3 meillä ei ole kuopiossa edes nettiä niin ei voi postailla vaikka siellä olisi aikaa vaikka kuinka... nyt kun oon 10 päivää turussa niin tietty juoksen pää kolmantena jalkana kaikkialla ja postailu jää vähiin..plaah!

  VastaaPoista
 6. Heippa, Oli ihana nähdä Kuopiosta kuvia! :) Olen itse muuttanut tänne noin viikko sitten miesystäväni kanssa! :) Hän aloittaa huomenna opiskelut pelastusopistossa ja pakko onkin kysyä, että mahtaako nuo muutamat kuvat olla pelastusopistolta? :D

  VastaaPoista
 7. Susanna: Pelastusopistoltapa hyvinkin! Ja oli kyllä hirmu mukavaa kun palomiehet saapuivat kesälomalta, paikka heräsi ihan eri tavalla henkiin ;D (näin naisen näkökulmasta) hehe. Kuopio on ihana kaupunki, oon melkeinpä kade että oot sinne muuttanut ja vieläpä oman palomiehen kera;)

  VastaaPoista
 8. Näyttikin niin tutulta jotenkin, mutta jotenkin paljon karummalta mitä ne asunnot näyttävät tieltä katsottuna! :D Joo tykkään kyllä Kuopiosta ihan mielettömästi! Mitä näin nopeasti on päässyt tutustumaan.:) Saatiin täältä vielä oma rivaripätkä, joten parempaa ei voi toivoa!! :) (Jyväskylästä muuttaneena...) Ja kyllähän mä tosta omasta palomiehestänikin tykkään.;)

  VastaaPoista