tiistai 31. elokuuta 2010

Olemisen sietämätön keveys

Harva nauttii jäähyväisistä. Viikon päästä asumme jo uudessa asunnossa eri puolella Turkua. Laatikkomeren keskellä ja toivottavasti väsyneinä mutta onnellisina.

Kävin läpi vanhoja tavaroitani. Osa tavaroista toi hymyn huulille, osa sai voimaan jopa fyysisesti pahoin. Ihmisen muisti on ilmeisesti rakennettu niin pirullisesti että tietyt tuoksut voivat viedä pieneksi hetkeksi vuosien taakse, aikaan, johon ei tietoisesti haluaisi ikinä palata. Joo, löysin muiden muassa puoli kassillista vanhoja hajuvesiä.

Pakotin itseni haistamaan tuoksuja vielä kerran, ennen kuin ne päätyvät alimpaan helvettiin eli kirppiskassin pohjalle. Pienen hetken kyllä mietin, josko heittäisin ne menemään, mutta voivathan ne olla jollekin mieluisia. Itseasiassa olisi erikoista jos ne samanlaisia reaktioita herättäisivät menneisyydestäni onnellisen tietämättömissä ihmisissä.


 Löysin kaapin pohjalta myös kauan kadoksissa olleita Tigin muotoilutuotteita ja aluksi olin innoissani. Vein ne kylpyhuoneeseen ja hetken päästä tajusin että en halua, enkä tarvitse niitä enää. En pidä edes tuoksusta, mikä on Tigin tuotteiden ehdoton valttikortti. Olen onnellisempi ilman.


Joskus täytyy vaan aloittaa ihan puhtaalta pöydältä. En kaipaa muukalaisia menneisyydestäni kummittelemaan, sori vaan. Ja kyllä, myönnettäköön, että joskus suhtaudun asioihin turhan fiiliksellä, järjellä ajateltuna heitin juuri menemään tuotteita, joita periaatteessa voisin käyttää. Mutta ne saavat varmasti paremman kodin jostakin. Näin sen pitikin mennä.

kuvat:
www.weheartit.com

lauantai 21. elokuuta 2010

Day'n'Night

Lähdin eilen shoppailemaan ja yhdelle kaverini Jennan kanssa mutta löysin itseni juomasta skumppaa Apollon vipistä. Eipä siinä mitään, hauskaa oli!

Tässä vaiheessa vielä sivistyneesti lähdössä shoppailemaan...

..ja näinhän siinä kävi.
Fresitaa, namiiiiii! 30e maksoi pullo, ja se oli mun mielestä eilen ihan TOSI vähän, okei..? Saatoin laulaa myös Scorpionsin Wind of changen todella kauniisti karaokessa, onneksi vipin puolella oli aika vähän porukkaa..

Että sellasta. Nyt on inspistä jotenkin enemmän kirjoitella blogiinkin kun syksy tulee ja illat pimenevät. BB alkaa ensi viikolla ja voi että odotan jo sitä! Eilen tilasin BB 24/7 valmiiksi:)
Ensi viikolla on muutenkin kaikkea kivaa tiedossa. Niin ja pakkailua muuttoa varten, mutta sitä en toistaiseksi kutsu kivaksi puuhaksi...huoh.

Ihanaa weekendiä kaikille!

perjantai 20. elokuuta 2010

Inspiraatio






Ihana Janneni tilaili mulle ylläriksi netistä Konad-laattoja, joista yksi oli ylitse muiden; eläinkuoseja! 
Lisäsin vielä vähän glitteriä mukaan pakkaa sekoittamaan. Alla on geelaus valkoisilla kärjillä.

tiistai 3. elokuuta 2010

10 ihanaa päivää

Kylläpä on lomapäivät menneet nopeasti! Ylihuomenna olisi taas lähtö Kuopioon, mutta onneksi huomenna on vielä ihana päivä tiedossa; menen heti aamusta Motivukseen spinnuun, sen jälkeen hoidan serkkujani muutaman tunnin ja illalla menemme kolmen ystäväpariskunnan kanssa terassille ja leffaan. Tajusin vasta nyt, että pitäisi varmaan pakatakin jossain vaiheessa, hups :D Pyykkitupaa on enää turha varata, joten lähden likapyykkikassin kanssa matkaan. Perus. Kuopiossa on kämpillä onneksi pesukone, mutta hävettää silti..

Laitan vähän kuvia kymmenen päivän Turun-lomaltani. Aika pitkälti loma on mennyt ystäviä nähdessä ja bilettäessä, mutta onneksi olen ehtinyt myös rauhoittua Jannen ja kisujen kanssa. Sunnuntaina väsäilin pitkästä aikaa rakenneynnet. Eivät niistä ihan täydelliset tulleet, mutta ehdottomasti siistimmät ovat kuin omat rotansyömät nysät.

Maanantaiskumpat ihanan Marian kanssa <3 Tästä matka jatkui Forteen..

Ydintalvipuutarhassa kuuntelemassa musiikkia Jannen ja kavereiden kanssa...

Bongasimme ystäväni Maijan kanssa BB-Ason Donnasta, ja Maija kertoi että tuntee Ason mallivuosiltaan, olivat olleet samoissa kisoissa ja näytöksissä. Lähdimme samaa matkaa Lyniin kuuntelemaan Tauskia ja siitä vielä Apolloon, jossa esiintyi Fintelligens. Aso oli herrasmies ja tarjosi meidät sisään. Muutenkin tyypistä jäi todella positiivinen kuva.

Pörri-kulta unilelunsa kanssa makoilemassa <3

Tänään söimme pihviä ja salaattia ja jälkkäriksi...
...herkuttelimme jätskillä ja mansikoilla!

Kaikenkaikkiaan ihan älyttömän ihana ja tapahtumarikas viikko takana! 
Nyt jaksaa taas tehdä töitä täysillä!

 Ihanaa elokuun alkua kaikille!