torstai 29. heinäkuuta 2010

Terveiset Kuopiosta!

Huh, ekat 10 päivää asuntomessuorjana takana, ja nyt nautin lomasta Turussa. Ensi torstaina lähden tosin takaisin Kuopioon. Olen ollut asuntomessuilla töissä vuodesta 2005, ja täytyy sanoa, että nämä ovat ehdottomasti parhaat asuntomessut ikinä! Kuopio on aivan ihana kesäkaupunki, ja itse messualue on älyttömän kaunis. Saimme jopa luvan uiskennella erään messutalon rannassa työpäivän jälkeen ja viileä Kallavesi on virkistänyt aika kivasti yli 30asteen helteessä. Tuulettimet puhaltavat yötä päivää, olen palanut ja äänikin on lähtenyt mutta en valita:) Rakastan työtäni ja työtovereitani!

Ensin kuvia hieman itse messuista..




...And this is where we live:




Turisteina Kuopiossa...



Ihania maisemia ja mukavia ihmisiä... Tuonne tulee ikävä. Vielä kun oppisi murretta sujuvasti puhumaan niin...:D Sekin on niin hauskan kuuloista ja leppoisaa. Taidan olla vähän ihastunut. Olemme istuskelleet Albatrossin terassilla, bilettäneet Rauhalahdessa, käyneet Puijon tornin juurella, syöneet paikallisessa gourmet-ravintola Mustassa Lampaassa ja vaan ihaillut maisemia, jotka ovat niin eri tavalla kauniita kuin täällä Turussa. Taisin joku ilta vahingossa jopa sanoa, että Kuopion satama voittaa Aurajokimaisemat 100-0, mutta tietysti vaan kännissä ja läpällä..ehheh..

Ai niin, vaikka asuntomme näyttää kunnon crackhouselta, niin sekin on yllättävän mukava! Meillä on tilavat kahden hengen huoneet, suihkutilat ovat siistit, ja astioina on mustaa teemaa ;) Parasta on tietysti edullinen hinta, vain n.15e/yö/henkilö. En ehkä romanttiselle lomalle lähtisi palo-opistoon, mutta kyllä siellä hyvin messujen ajan asuu.

Loppuun vielä kuva niin parhaasta kesäjuomasta ja herkkusalaatista, jonka väsäsimme yksi päivä:

Niin joo ja kiva baarimikko taitteli mulle servetistä tällaisen, awwww. Joko menee liian imeläksi? :D

Onko joku lukijoista tulossa asuntomessuille? :)

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Ruissi 2010

Oli kyllä ihan mahtava lauantai Ruississa! Ensi vuonna pitää mennä kahdeksi päiväksi, toivottavasti ilmatkin ovat silloin yhtä hyvät!


Kiiiiiitos ihanat ystävät (ja Janne) ihan mielettömästä Ruissista!


Arvatkaas mihin tää yks lähtee huomenna? No Kuopioon syömään kalakukkoa! Asuntomessut alkavat perjantaina, pelottaa jo etukäteen miten työt sujuvat tälläisella helteellä... Nyt pitäisi alkaa ehostautua messupalaveria varten, mutta miten pystyy näyttämään edes vähän edustavalta tällaisella kuumuudella? Huhhuh!

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Jokilaiva kesäasuntona?

On tullut hieman tuota istuskeltua Donnan terdellä viime aikoina. Ihan heti ei itseasiassa tule mieleen päivää, jolloin en olisi käynyt yhdellä tai vähän useammalla... Syy on yksinkertaisesti se, että meidän kämppä on sauna ja se, että ajattelin nyt vaan nauttia kesästä ja lomasta ja nähdä ihania ystäviä ennen kuin lähden Kuopioon melkein kuukaudeksi!

Tänään alkaa Ruisrock, mutta menen sinne vasta huomenna. Tänään suuntaamme Jannen ja hänen kavereiden+tyttöystävien kanssa toki Ruissaloon, mutta festarien sijasta huvilallemme. Luvassa on uimista, grillailua ja chillailua. Not bad, eh?

Tässä parit kuvat vielä tältä viikolta



Nyt lähden kauppaan ostamaan siideriä ja muita hyödykkeitä, heips!

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Kuvia viikonlopusta

Mikähän siinä on, että aina kaipaan lämpimiä ilmoja ja haaveilen matkasta lämpimiin maihin, mutta heti kun mittari näyttää yli hellerajan, olen tosi huonolla tuulella ja kiroan hellettä. Eikä tähän olotilaan auta se, että asumme ylimmässä kerroksessa ikkunat eteläänpäin ja on vielä pienoinen krapula päällänsä.. Huhhuhhuhu. Tässä kuitenkin kuvia ihanasta ja tapahtumarikkaasta viikonlopusta:) Perjantaina kävimme Jannen ja isin kanssa Helsingissä roadtripillä, ja illalla menin vielä jokilaivailemaan, eilen taas olin kampaajalla ja illalla vietimme juusto- ja viini-iltaa tyttöjen kanssa <3

Perjantai..

Matkalla Hesaan..


Kävimme katselemassa vedenalaisia ihmeitä Sea Worldissä.. Oli kyllä kaunista!



Syömässä Cantina Westissa.. Nams!

..Ja jätskillä Esplanadin puistossa.

Lauantai..

Uusi väri ja kampaus. Ei kauhean suuri muutos, mutta piristää silti kummasti :)

Ihanan Evan luona syömässä juustoja ja maistelemassa viinejä. 
Jokainen toi lempijuustoaan ja viiniään. 
Itse vein Manchego-juustoa sekä ananasjuustoa ja juustojen kanssa soveltuvaa punkkua.
Tarjolla oli myös tummaa- ja valkosuklaata sekä Daim-kakkua.

Roséviiniä sivistyneesti..:)

Jatkoimme iltaa Fortessa. Kotimatkalla nappasin kuvan valkenevasta aamusta:


Kotona söin vielä pitsaa ja onnistuin sotkemaan koko keittiön...hups. Mutta hauskaa oli!
Nyt on jotenkin kummasti vähän turvonnut olo, ei auta kuin lähteä sauvakävelemään, 
kunhan ilma hieman viilenee:) Huomenna olisi tarkoitus mennä ystäväni Maijan kanssa rantsulle tai jokirantaan nauttimaan auringosta. Täytynee muumioitua, etten pala ihan poroksi..

Toivottavasti kaikilla oli ihana ja rentouttava viikonloppu! :)
ja mitäs tykkäätte uudesta tukasta?